• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kafamda deli sorular

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifgelenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
19
8
1
30
Herkese merhaba 😊 benim adetim 5 gün kadar gecikti ve mide yanması, yorgunluk vs. Gibi problemlerim oldu bende test yaptım. İkinci cizgim var ile yok gibi silik bir pembe şeklinde çıktı. Yine aynı gün beta HCG yaptirdim ve 30.69 çıktı. Acaba hamile olabilir miyim? Hemşire olan bir yakınım ile sonucu paylaştım ve daha çok yeni bir durum olabileceğini söyledi ama yinede aklımda kaldı. İlk işim hafta içi doktora görünmek olacak tabi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Şu an değer pozitif. 2 gün sonra tekrar kan verin düzenli artış varsa sağlıklı bir gebeliktir.

Herkese merhaba 😊 benim adetim 5 gün kadar gecikti ve mide yanması, yorgunluk vs. Gibi problemlerim oldu bende test yaptım. İkinci cizgim var ile yok gibi silik bir pembe şeklinde çıktı. Yine aynı gün beta HCG yaptirdim ve 30.69 çıktı. Acaba hamile olabilir miyim? Hemşire olan bir yakınım ile sonucu paylaştım ve daha çok yeni bir durum olabileceğini söyledi ama yinede aklımda kaldı. İlk işim hafta içi doktora görünmek olacak tabi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla silik çizgi de pozitif demek. En doğrusu hastaneye gitmek, tebrikler 🤗

5 ve üstü pozitif olarak kabul edilir. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Herkese merhaba benim adetim 5 gün kadar gecikti ve mide yanması, yorgunluk vs. Gibi problemlerim oldu bende test yaptım. İkinci cizgim var ile yok gibi silik bir pembe şeklinde çıktı. Yine aynı gün beta HCG yaptirdim ve 30.69 çıktı. Acaba hamile olabilir miyim? Hemşire olan bir yakınım ile sonucu paylaştım ve daha çok yeni bir durum olabileceğini söyledi ama yinede aklımda kaldı. İlk işim hafta içi doktora görünmek olacak tabi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun :) bende aynı değerler ile öğrendim iki günde bir kan verip kontrol ediyor doktorum muhtemelen 2 haftalık falan senin bebişte 😊

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun :) bende aynı değerler ile öğrendim iki günde bir kan verip kontrol ediyor doktorum muhtemelen 2 haftalık falan senin bebişte 😊
Teşekkür ederim hepimizinki hayırlı olsun inşallah 😊😊 peki hiç yerleşme kanaması gibi şeyler oldu mu şimdi okudukça böyle aklıma takılmıyor değil biraz 🥴 erken dönemde olurmus diye okudum

Back
X