Kafamda deli sorular !

ya kıyamam sana...Ra
Rabbim gönlüne göre versin

Çok doğru söylüyorsunuz pco num cıkmaması önemli! Ben de dere ptu yiyeyim diyorum iyi gelirmiş sanırım. Doktora gluten diyeti yapayımmı dedim tamamen yapabileceksen yap yoksa bi işe yaramaz dedi.bu beni daha strese sokarsa dedim o daha kötü yapma onzaman dedi.yine de elimden geldikçe dikkat etmeye çalışıyorum

Sırf yumurtluyor muyum acaba diye düşünmeniz bile yumurtlamanıza engel olabilir. Hiç gerek yok. Bakın her şey yolunda görünüyor, rahat olun. Şimdi de "stres yapıyorum, kesin sorun çıkacak" diye düşünmeye başlamayın :) Yıllarca hiç bir sorunu olmadığı halde çocuk sahibi olamayıp bir anda hamile kalan insanlar var. Kader bu. Yeni canı biz vermiyoruz ki, biz sadece vesile oluyoruz. Sizin yavrunuz da bu dünyaya ne zaman gelecekse o zaman hamile kalırsınız. Elinizde olmayan şeyler için kaygılanmayın.
Gluten diyeti ne için yapacaksınız ki? Hamile kalmaya etkisi mi varmış?

Stresi azaltmaya çalısıyorum çok mümkün olmasa da.yok tiroid hastalıklarının tedavisinde etkisi varmış

Kendi topiğim gibi olsun kendi yaşadıklarımı anlatayım dedim. Arayan birileri belki faydalanır. doktora tekrar gittim bu sefer klomen kullandım 18 mm yumurtam oldu çatladı progesteron 29 çıktı. Doktor süper dedi klomen etkisi 3 ay gider sen bişey yapma dedi günaşırı ilişki. Denedik 2 ay o süreçte olmadı. Klomen kullanmadığım 2. Ay progesteron testi verdim 20 çıktı değer . Eşimde yoktu zaten adetimi bekliyoeum bu süreçte

O sırada hsg için fakülteye gittim. Öğrenciler baktı sanıyorum. Zaten doktorum olduğunu, hsg istediğini söyledim.( belki yazarlar diye diğer doktorda tutmazsa çekeriz demişti) .vajinal ultrasonda perde var sanırım yazalım en iyisi dedi.şimdi adetimin ilk günü arayıp randevu alcam. Bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…