Kafamda Deli sorular ya birdaha aynı şey olursa

cgdmrcn

Guru
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
314
72
merhaba kızlar .. kafam çatlayacak 24 saat forumlara bakmaktan başka birşey yapamıyorum... görüyorumki herkes birbirne güzel dilekler rahatlatıcı kelimeler kuruyor bi nebzede olsa burda paylaşmak beni rahatlatır diye umuyorum

neredeyse 2 yıldır EPİLEPSİ hastayısım geçen yıl hamile kaldım planlı değildi 2. ayımda kalp atışı duyulmadığı için gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık. 3 hafta bekledik ha şimdi ha sonra duyarız diye sonuna kadar beklemek istedim doktorum artık beklemek sana zarar verecek diyince çaresizce kürtaja girdim son dakika bile bidaha bakabilirmiyiz belki bir mucize olur duyarız diye yalvarıyordum doktoruma.. sonuç aynı

( 22 mayıs sat tarihim) adetime 6 gün kala test yaptım erken gebelik testi çok belirgin çift çizgi çıktı
bu sefer 3 aydır hazırlıyorum vucudumu folik asit vitaminler.. doktora gittik adetime 3 gün vardı halen ..kan testinde 1050 çıktı alttan ultrason ile baktı doktorum henüz keseni dahi görmüyorum çok küçük dedi ayın 2 sinde yeniden gel dedi.. 2 haftadır başka hiçbirşey düşünemiyorum şuan sat hesabına göre 5+3 günlük hamileyim gittiğimde sadece kese görünecek yani umarım ..kalp atışı zaten duyulmayacak ama o sesi duyana kadar kendimi endişeden korkudan kalpten götüreceğim
etrafımdaki birkaç örnek de beni karamsarlığa düşürüyor.. 2 kere aynı durumu yaşadı arkadaşım.

kimseye hamile olduğumu dahi söylemedim annemde dahil kalp sesini duymadan hamileymişim gibi dahi gelmiyor
yazdıkca içime sıkıntı basıyor
benim için dua edin neolur

Allahim bu bebegini sana bagislasin insallah kendini yipratarak bi sey elde edemezsin cocuga zarar verirsin takmamaya calis kafani rahatlatacak farkli etkinlikler yap Allaha dua et
Senin yapacagin bol bol dinlenip dua etmek gerisi Allahin takdiri

Senın durumunda olanların kotu sonuclandı dıye senın kı de kotu sonuclanacak degıl oncelıkle bunu aklından cıkar.. sakin olmalısın, olumlu olmalısın ve en onemlısı ınanclı olmalısın kı her sey yolunda gıtsın. dualarını eksıt etme Allah'a tevekkül et sonucu guzel olacak ınan

Allahim bu bebegini sana bagislasin insallah kendini yipratarak bi sey elde edemezsin cocuga zarar verirsin takmamaya calis kafani rahatlatacak farkli etkinlikler yap Allaha dua et
Senin yapacagin bol bol dinlenip dua etmek gerisi Allahin takdiri

Aminn canım.. çok sağol güzel dileklerin için ahh şu kafamı bir dağıtabilsem. hergün dua ediyorum hakkımda hayırlısı
biyerde okumuştum bağ kuruluyor anne karnına düştüğü an evt belki kum tanesi kadar ama genede konuşuyorum beni bırakma diye ona güzel şeyleri anlatıyorum :) hemen gelmek istesin diye bir umuttur

teşekkür ederim canım inşallah hakkımızda hayırlısı

Kımısı der yaa et parcası bır canı yok dıye ıste bunu soyleyenlerın KALBI yook!! O senı hıssedıyor konusmaya devam et.. sessız hayrıkısına bıle kulak veren tek gercek.. Dılerım annelıgı en guzelınden tattırsın yaradan

Rahat ol canım, böyle düşünmek seni de bebeği de strese sokacaktır, sağlıkla dünyaya gelecek annesi

Olumsuz düşünme cnm rabbim sana nasip edecekse onu herşey bahane...
Daha erken görünmemesi normal bu sefer gittiginde sende dikkatli bak duyulmasa bile kalp atışını görebilirsin ben görmüştüm... Kendini strese sokma üzülme herseyi oluruna bırak sen sakin ol...

Kün fe yekün... ( ol der ve olur...)

kızlarrrrrrrrrrrrrrr az önce doktordan geldim şuan 5+6 haftalık önce ultrasondan baktı kesen normal dedi bebeği göremedi ama sonradan kesenin içinde misket gibi bir minik bana bakıyordu :) okadar endişeliydimki titriyordum gel alttan bakalım bayramı kendine zehir etme kalp sesini duymaya çalışalım dedi
hemen atladım veee oda neee KALP SESLERİİİİİİİİİ bayılacaktım sevinçten patır patır atıyor :) asıl bayramı ben kutlayacağım
inşallah benim yaşadııklarımı yaşayanlar Allahım hepinize bu sevinci nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…