Kafamda deli sorular lütfen yardım edin

ciceklibayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
1
0
1
28
Merhabalar. Sevgilimle korunmasız cinsel ilişkiye girdik. Adet düzenim çok düzensiz. Hatta bazrn adetim gelmediğinde ödem söktürücü ilaç kullanıp geliyor diğer türlü gelmiyor. Cinsel ilişki yaşadıktan 5 6 saat sonra banyoya gittiğimde koyu kahverengi akıntı şeklinde bişey geldi. Daha önceki kadın doğum doktorum bana esnek kızlık zarım olduğunu söylemişti yıllar önce. Acaba o mu dedim. Geçen hafta ödem söktürücü çok kullandım. Acaba reglim erken mi geldi dedim. Hala geliyor. Kan gibide geliyor. Arada kahverengi lekelenmede geliyor. Cinsel ilişkinin 2.günü bugün. Hamile yada bu tarz bişey olma ihtimali var mı? Bide regli olacağımı hiç hissetmedim çok garip bir şekilde. Regli miyim neyim şu an? Hamilelik ihtimali var mı yada ne zaman belli olur? Sizce sebep ne? En erken nasıl ve ne zaman anlaşılır?

hormonlarınla alakalı şu ödem söktürücümü nedir oda hormonlarınla oynamıştır.. çok oynama bukadar vücudunla korkuyorsan gebelikten yapma böyle şeyler.. onu iç bunu iç kendine zarar verirsin ilerde olduda evlendin anne olmak istersen hormonların zarar gördüğü için olamazsın.. yapmayın şöyle şeyler kendinize saygınız olsun azıcık.. haa yaptınız eyvallah önlemini alın ertesi gün hapı diye bişey var yada gidin sağlık ocağına test yaptırın size doğum kontrol hapı versin ücretsiz veriyor.. istenmeyen gebeliğe çare çok.. ama bilip bilmeden ilaçlar içmeyin zarar vermeyin kendinize..

Hamilelik öyle hemen belli olmaz ki. O yüzden sen hormonlarını bozmuşsun diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…