Nisanlimdan ayrıldım seviyordum bazı durumlardan ayrilmak zorunda kaldım istemediğini hissettim ve kararımin arkasindaydim.Annesi aramis evlilikten,bosanmaktan korkmuş tartistiniz diye o seni seviyordu biz konuştuk onunla sen hergun ona yaz falan dedi ne kadar mantıksız gelse de duygusal baktığım ve sevdiğim için yazdım bana bi bahane oldu aslında keşke dememek için.Gorusmek istedim belki içinde biseyler kabarır diye düzeltiriz dedim görüştük yazdim annesinin aksine istemiyorum bana yazma falan dedi engelledi beni heryerden peki dedim istemiyorsan öyle olsun sen bilirsin.1 aydır falan yazmıyorum hatta doğru veya yanlış sozlenmis diye duydum.Instagramdan storylerime bakmis bende rahatsız oldum hesabimi kilitledim hemen bu sefer istek atmis.Babasida faceden anneme arkadaslik gondermis ne yapmaya çalışıyorlar anlamadim düzeltmek adına hiçbir şey yapmadilar Bu ne şimdi itti beni kendinden tam ben zor bitirdim kafada bana istek atıyor istemiyordun kurtuldun işte bu kız şimdi yine bana yazar diye düşün o zaman ki asla yazmadım engellemekte istemiyorum çocuk gibi yazmıyorum işte saldım seni hikayeme baksan ne bakmasan ne acayip sinir oldum