- Konu Sahibi bursabursabursa
-
arkadaslar ben biriyle tanismistim ayni unv okuyorduk.disarda oturduk bira ictik bi tane oda iki tane.ama sarhos olmadik.sonra ona film izlemeye gittik.sonra ben yarin kahvaltidan sonra seni eve birakirim dedi.benden hoslandigini soyledigi icin sevgili olduk sandim onun icin evine gittim.bu konu hakkinda ekestircekseniz lutfen cevap yazmayin.sonra uyuduk o beni opmek istedi bn karsilik vermedim oda ustelemedi.sonra gece bi ars uyandim bilg basindaydi.bende baktim uyuyormus gibi yaptim bana sarildi uyuduk.sizce bu cocuk beni bayiltmis olabilir mi.kafama suphe takildi ben bakireyim.ama sabah idrarimi yaptim.geri yattim hic agrim falan yoktu,normal hayatima devam ettim.oyle olsa kesin suphelenirdim.kendimden.bide bu olay iki yil once oldu bnim kafama takildi arkdaslarima anlattim cogu kuruntu yaptigimi soyledi
Şüphelencek bişey mi yaşadınız?
Bana kuruntu yapmışsınız gibi geldi.Çocuk bi de baya efendi davranmış.
Çok takıldıysanız doktora gidebilirsiniz.
Bu arada bekaret önemli bi mevzuysa sizin için bi erkekle eve gitmeyin,bi dahaki sefere o kadar efendi biri olmayabilir yanınızdaki.Beşer şaşar.Bi anlık heyecanınızın kurbanı olursunuz.
üzüldüm biliyomusun senin adına...tam tanımadığın birinin evine giderken bu bana her şey yapabilir gibi düşüncede olmadığına üzüldüm.nasıl uyayabildiğine üzüldüm...ama hayatta kim hata yapmıyo ki.beşer şaşar demişler.önemli olan ders çıkarmak tekrarlamamak.umarım aklını başına alırsın artık ve kendini de evleneceğin erkeğe saklarsın canım...
Allah korusun korktugun sey basına gelmıs olsa farkederdın canım..sonradan olsa bıle..bence bırsey olmamıstır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?