• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafama bisey takildi kizlar lutfen yardim edin

bursabursabursa

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
9
0
6
Bolu
arkadaslar ben biriyle tanismistim ayni unv okuyorduk.disarda oturduk bira ictik bi tane oda iki tane.ama sarhos olmadik.sonra ona film izlemeye gittik.sonra ben yarin kahvaltidan sonra seni eve birakirim dedi.benden hoslandigini soyledigi icin sevgili olduk sandim onun icin evine gittim.bu konu hakkinda ekestircekseniz lutfen cevap yazmayin.sonra uyuduk o beni opmek istedi bn karsilik vermedim oda ustelemedi.sonra gece bi ars uyandim bilg basindaydi.bende baktim uyuyormus gibi yaptim bana sarildi uyuduk.sizce bu cocuk beni bayiltmis olabilir mi.kafama suphe takildi ben bakireyim.ama sabah idrarimi yaptim.geri yattim hic agrim falan yoktu,normal hayatima devam ettim.oyle olsa kesin suphelenirdim.kendimden.bide bu olay iki yil once oldu bnim kafama takildi arkdaslarima anlattim cogu kuruntu yaptigimi soyledi

üzüldüm biliyomusun senin adına...tam tanımadığın birinin evine giderken bu bana her şey yapabilir gibi düşüncede olmadığına üzüldüm.nasıl uyayabildiğine üzüldüm...ama hayatta kim hata yapmıyo ki.beşer şaşar demişler.önemli olan ders çıkarmak tekrarlamamak.umarım aklını başına alırsın artık ve kendini de evleneceğin erkeğe saklarsın canım...

arkadaslar ben biriyle tanismistim ayni unv okuyorduk.disarda oturduk bira ictik bi tane oda iki tane.ama sarhos olmadik.sonra ona film izlemeye gittik.sonra ben yarin kahvaltidan sonra seni eve birakirim dedi.benden hoslandigini soyledigi icin sevgili olduk sandim onun icin evine gittim.bu konu hakkinda ekestircekseniz lutfen cevap yazmayin.sonra uyuduk o beni opmek istedi bn karsilik vermedim oda ustelemedi.sonra gece bi ars uyandim bilg basindaydi.bende baktim uyuyormus gibi yaptim bana sarildi uyuduk.sizce bu cocuk beni bayiltmis olabilir mi.kafama suphe takildi ben bakireyim.ama sabah idrarimi yaptim.geri yattim hic agrim falan yoktu,normal hayatima devam ettim.oyle olsa kesin suphelenirdim.kendimden.bide bu olay iki yil once oldu bnim kafama takildi arkdaslarima anlattim cogu kuruntu yaptigimi soyledi

bir şey yapmış olsaydı far eder uyanırdın bence ki sonradan da anlardın zaten bir şey olduğunu düşünmüyorum ben canım

internetim olmadigi icin gec cevp yazabildim.oncelikle cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim.haklisiniz ben ozamanlar uzulmemistm ama suan uzuluyorum ozamanlat uzulmemistim.suan cok pismanim cok uzgunum aklimdan bu mesele cikmiyor.normalde hata yapan bir insan degilim ama beser sasr lafiniz cok dogru gercekten.sizce oyle bisey olmusmusur tesekkur ederim simdiden tesekkurler

Allah korusun korktugun sey basına gelmıs olsa farkederdın canım..sonradan olsa bıle..bence bırsey olmamıstır...

Şanslıysan yapmamıştır.biz bilemeyiz bir doktor muayenesiyle kolay öğrenirsin.
Ama daha dikkatli olmalısın seni bayıltıp videonu da çekebilirdi değil mi ?

Şüphelencek bişey mi yaşadınız?
Bana kuruntu yapmışsınız gibi geldi.Çocuk bi de baya efendi davranmış.
Çok takıldıysanız doktora gidebilirsiniz.
Bu arada bekaret önemli bi mevzuysa sizin için bi erkekle eve gitmeyin,bi dahaki sefere o kadar efendi biri olmayabilir yanınızdaki.Beşer şaşar.Bi anlık heyecanınızın kurbanı olursunuz.

Şüphelencek bişey mi yaşadınız?
Bana kuruntu yapmışsınız gibi geldi.Çocuk bi de baya efendi davranmış.
Çok takıldıysanız doktora gidebilirsiniz.
Bu arada bekaret önemli bi mevzuysa sizin için bi erkekle eve gitmeyin,bi dahaki sefere o kadar efendi biri olmayabilir yanınızdaki.Beşer şaşar.Bi anlık heyecanınızın kurbanı olursunuz.

haklısınız bidaha öyle bişey yapmam çünkü şuan onun pişmanlığını yaşıyorum.sizce neden bu kadar taktım bu konuya aklımdan çıkmıyor

üzüldüm biliyomusun senin adına...tam tanımadığın birinin evine giderken bu bana her şey yapabilir gibi düşüncede olmadığına üzüldüm.nasıl uyayabildiğine üzüldüm...ama hayatta kim hata yapmıyo ki.beşer şaşar demişler.önemli olan ders çıkarmak tekrarlamamak.umarım aklını başına alırsın artık ve kendini de evleneceğin erkeğe saklarsın canım...

ben ozamanlar yaptığıma üzülmemiştim ama şuan bende çok üzgünüm nasıl böyle bir cesaret edebildim diye.kafamdan çıkmıyor çok kötüyüm

Back