Kafamı toplayamiyorum

olan olmus, hatalar yapilmis, ama bundan sonra yapma lutfen. ayrilip ayrilmadigini tam anlayamadim ama AYRIL. sana simdiden bukadar az deger veren bu heriften bi cacik olmaz. cile cekmeye gelmedin herhalde dunyaya. sabret, olur, gun olur devran doner ve sende ask hayatinda mutlulugu yakalarsin.

Çok sevindim ablanız adina

Dedeniz arkrabalar ne der diye mi yaşıyorsunuz siz ?? Biraz kendinize saygı duyun evlenip boşanmışsınız bu olmamış (iyikide olmamış ) dünyanın sonu değil sizin mutlunuzu herkes paylaşır ama acınızı paylaşmaz o adamla gecinicek siziniz başka biri değil siz aglarken o dedniz akrabalarınız olmucak yanınızda o problemleri dört duvar arazında siz kendi başınıza yaşıcaksınız sadece millet ne der diye deger mi degmez asla kendinizi sevin deger verin calışın gezin hayatınızı yaşayın ve hayatınıza alıcanız kişi ilk önce cok iyi tanıyın acele etmeyin evlenmek icin

ruh hastası adam sen geldiğin halde sana bağırıyorsa muhakkak başka biri vardır berber ne bahane ama bununla hayat geçmez yaşın genç kaç kurtar kendini millet 40 da evleniyor önemli olan iyi biri kaççç anammm kaçççç

Ailenizin kurdugu baskiya boyun egmeyin. Bu hayat sizin hayatiniz. Bir kere caniniz yanmis birkez daha yanmasin. Izin vermeyin buna ...

dedene ne akrabalarına ne senin hayatından
sırf insanlar laf edecek diye bile bile kendini yakmaya değer mi?
mutlu olmak senin hakkın geçecek bunlar hakkında hayırlısı

durumunuza çok üzüldüm
hayatınızda bu kadar verici olmayın, hep ezilen siz olursunuz
eski eşinin eşyalarını bile kullanmayı kabul etmişsiniz daha nelerrr
insanların karşısında daha dik durun
bırakın konu komşu ne der durumlarını
siz 2.kez evleneceksiniz yani sütten ağzınız yanmış
yoğurdu üfleyerek yemeniz gereken bir durumdasınız
ve bence 1 hatanın daha eşiğinden dönmüşsünüz
Allah kurtarmış diyelim..
ailenizden bir şey saklamayın anlatın size yaşattıklarını
anlatın ki barış barış diye ısrar etmesinler
size destek olsunlar
28 yaş nedir ki yalnızlık psikolojisine bağlamışsınız
önünüzde çok uzun bir yol var, acele etmeyin
karşınıza illa ki sevebileceğiniz düzgün bir insan çıkacak
siz kendinizin kıymetini bilin yeter
ben zaten bir kere boşandım vs diyerek kendinizi küçümsemeyin
kendini bilmez biri için de kesinlikle üzülmeyin.. yolunuza bakın..

Kına
Kina yakacagin yerde ağlıyormusun birde

Senin gördüğün psikolojik baskı ve şiddet dedenle ailenin umrunda değil bence.Onların derdi el gün ne der? Seni de öyle yetiştirmişler belli , sürekli el gün için yaşıyorsun.Yahu sen boşanmış bir kadınsın zaten , bunu göze alabilmişsin demek ki güçlüsün.Gücünün farkında mısın? Gücünün farkında ol.O adamla aynı eve girecek sensin.Deden yaşlı adam.Umrunda mı senin hayallerin , isteklerin? Herkes mutlu ve huzurlu bir yuvayı hak eder , her insan.Boşandım boşandım diye kendini paralama.Boşanan arkadaşlarım hiç evlenmeyen insanlarla evlendi.Ne var bunda? Çoğu insan aştı artık böyle şeyleri.Aşmamış insandan da sen uzak dur zaten.Kirlisin ne demek? Gerizekalı adam.

Yahu deden gece basini yastiga koydugunda elalem simdi ne diyecek diyemi dusunecek?
Yoo. Horul horul uyuyacak.
Geri kalan zamanlar birak mirildansin sallaa. Konusur konusur susar.

Asil sen bu adamla evlenseydin gozyaslariyla uykuya dalacaktin.
Ozaman kimin umrunda olacaktin? Kimsenin.

Simdi guzel bi cay kahve koy kendine..uzan biryere ac bir film izle. Sonra aksama oh ne sansliyim diye huzur icinde koy basini yastiga uyu. Yarin yeni bir gun.

Hem salma kendini boyle. Ayrica bir erkek icin sakin birdaha kendinden vazgecme. Ne demek isi gucunu birakmak..
Kendini sev kendine deger ver. Hayatinin odak noktasina bir baskasini koyma.

Çok üzüldüm yaşadıklarıniza..hemen kalkin toparlanin millet 3 4 kez evlenip boşanıyor..Çok şükür ki aşağılık adamla evlenmediniz..

Ben genelde boşanmalarda erkeklerde suç buluyorum. Boşanmış bir erkekten daha çok korkuyorum. Kadınların kolay kolay yuvalarını terk etmeyeceğine inancım var. Bu yüzden bizler iki kez değil on kez düşünmeliyiz hareket ederken. Evlenseydin bir de boşanma süreci olacaktı boşver önceden atlatmışsın bunu daha kolay atlatırsın

Böylesi bir erkekle karşılaşmadım şükür.Cekemezdim.Benimkiler ilgisizlikten veya durduk yere terkedilmektendi.Boylesi icin üzülmeye değmez.Adam psikopat.

Kaçınnnn lütfen. Bu adamla bir gün geçmez.

Bence suan mutlu olmalisn evlenmeden gercek yüzunu gormussun ya evlenseydin o zaman sıkıntılı bir olurfu. Böyle bi zihniyetteki adamla olsaydi daha kötü olacakti. Aileni dedeni bosver kac yasindasin elalem ne der diye mi yasayacaksin yanlış bir sey yok ortada tanimissin sevmissin gerck yuzunu goruncede bitmis iyiki de bitmis yani

Sen etrafındakileri boşver elbet karşına bir insan evladı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…