Kızlar kaç gündür kafam çok karışık:uhm: ben bu sene işletmeden mezun oldum aslında A grubuna girmem gerekiyo sanırım ama bi kaç dersaneyle görüştüm bana A grubu değil de B grubuna girmemi önerdi.A grubunda dersane bursada sadece yediiklim varmış zaten.kendi dersanesinde çok daha fazla para alıp da A grubuna da kayıt yapabilicekken bana B grubunu tavsiye etti rehberlikçi hoca. A daki rakipleriniz çok çok güçlü dedi B ye girersen direkt ataman olur.A dan sonra da ayrıca sınavlar ve mülakatlarla uğraşıcaksın dedi.B den de çok yüksek almam gerekiyormuş tabi.
Kızlar sormak istediğim şu,
1-Sizce A ya mı girmeliyim B ye mi? siz ne dersiniz?
2-Ben A grubuna girsem de B grubuna girmiş gibi B grubu kadroları da seçebiliyormuyum?
3-A grubuna girmiş olup da yüksek puan alanlar varmı aranızda veya çevrenizde?
4-B grubu kadroları neler nette sadece düz memurluk diyor.ama ne gibi kadrolar acaba?kızlar araştırdım ama bulamadım...:1no2: cevap yazan herkese şimdiden çok teşekkür :Saruboceq:ederim...gerçekten çok sıkındayım...
Kızlar sormak istediğim şu,
1-Sizce A ya mı girmeliyim B ye mi? siz ne dersiniz?
2-Ben A grubuna girsem de B grubuna girmiş gibi B grubu kadroları da seçebiliyormuyum?
3-A grubuna girmiş olup da yüksek puan alanlar varmı aranızda veya çevrenizde?
4-B grubu kadroları neler nette sadece düz memurluk diyor.ama ne gibi kadrolar acaba?kızlar araştırdım ama bulamadım...:1no2: cevap yazan herkese şimdiden çok teşekkür :Saruboceq:ederim...gerçekten çok sıkındayım...