Nefes egzersizi ve meditasyon birebir bu konuda. Sufi nefesini tavsiye ederim özellikle. Bir de düşük magnezyum seviyesi uykusuzluk çok yapıyor.İkizler burcu diyorlar ama bunun etkisi olduğunu düşünmüyorum ne kadar uykusuzluk dan ölsem de yarını bugünü sürekli kafamın içinde değerlendiriyorum aksi gibi hep gece oluyor sessizlikte, hayır gündüzde yanlızım geceyle de alakası yok.
bu yüzden gece uyuyamıyorum hayal kuruyorum bir gün çocuğum olursa odası böle olur yok şöyle yaparım gibi uykuya dalmak da çok zorluk çekiyorum ilaç da etki etmiyor denedim uyutmuyor uyuyunca da uyanamıyorum sersem oluyorum sayı saymayı da denedim yok Kelime haznemi tuketemiyorum diye mi oluyor bu durum acaba napsam ki doktora da gittim daha önce baştan savma ilaç verip yolluyor en hızlı nasıl uykuya dalınır ?
Düzenli uyku istiyorum kendimi yorsam da fiziksel olarak gece yine gec uyuyorum
Sabah erken kalksam da napcam mutlaka yaşayan vardır?
Araştıra bilirim aslında ise yarıyorsa teşekkür ederimNefes egzersizi ve meditasyon birebir bu konuda. Sufi nefesini tavsiye ederim özellikle. Bir de düşük magnezyum seviyesi uykusuzluk çok yapıyor.
Evet ben yavaşlık sevmiyorum nefes olayını yeniden denerim ama bazen sayısını unutuyorum bazende böyle sanki daralti geliyor asker hızlı uyuma tekniğini denemiştim daraltma geldi nedense teşekkür ederimoglak burcuyum ama aynıyım burcla alakası yok bence. Nur topu gibi overthinker iz işte. hareketlerini yavaslat. en etkili yöntemlerden biri aceleci olma. derin nefes al içinde tut 4 saniye 4 saniyede bırak. en qz 20 tekrar yap. sayı sayanilirsin ama yavaş say
Uyumaya çalışırken uyuduğunu hayal et hemen uyursunİkizler burcu diyorlar ama bunun etkisi olduğunu düşünmüyorum ne kadar uykusuzluk dan ölsem de yarını bugünü sürekli kafamın içinde değerlendiriyorum aksi gibi hep gece oluyor sessizlikte, hayır gündüzde yanlızım geceyle de alakası yok.
bu yüzden gece uyuyamıyorum hayal kuruyorum bir gün çocuğum olursa odası böle olur yok şöyle yaparım gibi uykuya dalmak da çok zorluk çekiyorum ilaç da etki etmiyor denedim uyutmuyor uyuyunca da uyanamıyorum sersem oluyorum sayı saymayı da denedim yok Kelime haznemi tuketemiyorum diye mi oluyor bu durum acaba napsam ki doktora da gittim daha önce baştan savma ilaç verip yolluyor en hızlı nasıl uykuya dalınır ?
Hım mantıklı bunuda deneye bilirim umarım işe yarar teşekkür ederimBen bunu sık yaşamam ama düşüncelerim durmadiğinda arka plana sacma sapan basit dikkatimi oraya yogunlaştirmayacagim ama dusunmemi engelleyecek bir dizi film aciyordum öyle uyuyordum.
Gülümsettigin için teşekkür ederimUyumaya çalışırken uyuduğunu hayal et hemen uyursun
Rica ederimGülümsettigin için teşekkür ederim
Meditasyona gitmen lazımİkizler burcu diyorlar ama bunun etkisi olduğunu düşünmüyorum ne kadar uykusuzluk dan ölsem de yarını bugünü sürekli kafamın içinde değerlendiriyorum aksi gibi hep gece oluyor sessizlikte, hayır gündüzde yanlızım geceyle de alakası yok.
Kesinlikle yarıyor.Araştıra bilirim aslında ise yarıyorsa teşekkür ederim
Olabilir de nerden gidiliyo bilmiyorum evde kendim denesem mi kiMeditasyona gitmen lazım
Cok fazla kitap örgü gibi aktiviteler yapiorum kendimce evde ve üzgünüm psikiyatriye gidemem tüp bebeğe giden biri olduğum icin dosyada gözüküyor sorun yasayabilirim taa 2015 de gittiğim gözüküyor cok soru sordu doktor benim icin sıkıntılı doğal birşeyler arıyorum bu yüzden teşekkür ederim yinedeBence psikiyatr gitmelisin. Bu bir süre sonra kaygı bbozukluğuna yol açabilir, bugünlerini aratır.
UUyumadan önce odaklanma sorunun yoksa kitap okuyabilirsin.
İyice uyuyamadım en son doğum yapmıştım yaşamadığım haldeBir sonraki düşüncemin ne olacagini merak ediyorum diye tekrar et surekli
Evde kendimce denicem meditasyonu teşekkür ederimKesinlikle yarıyor.
ikizlersiniz sanırım, ben de sizin gıbıyımİkizler burcu diyorlar ama bunun etkisi olduğunu düşünmüyorum ne kadar uykusuzluk dan ölsem de yarını bugünü sürekli kafamın içinde değerlendiriyorum aksi gibi hep gece oluyor sessizlikte, hayır gündüzde yanlızım geceyle de alakası yok.
Aynen ikizler ben çözüm bulamadım 20 saat bile uyanik kalsam gece yine gec uyuyorum sanırım gündüz uykusunu seviyorum sabahdan öğlene kadar bunda eminim artıkikizlersiniz sanırım, ben de sizin gıbıyım
melatonın alıyorum duzenlı, ve sese karsı daha az hassas olmak ıcın de tıkac takıyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?