- 7 Aralık 2018
- 6.820
- 17.728
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Gittim losyon yazıp yolladı seboreik dermatit falan dedi ama çok kötü bildiğin saçım beyazlayıp dökülüyor neden olduğunu bulmazsam asla bitmeyecek gibiCildiyeye gidin.
Gittim losyon yazıp yolladı seboreik dermatit falan dedi ama çok kötü bildiğin saçım beyazlayıp dökülüyor neden olduğunu bulmazsam asla bitmeyecek gibi
Sampuandan olabiliyor daha once basima gelmisti. Asla sabun kullanmayin. Sac derinizi zeytinyagi ile ovmak ve bekletmek de ise yarayacaktir. Ama doktora tekrar mutlaka gidin.Gittim losyon yazıp yolladı seboreik dermatit falan dedi ama çok kötü bildiğin saçım beyazlayıp dökülüyor neden olduğunu bulmazsam asla bitmeyecek gibi
Egzama gibi bir sorun olabilir... İyi bir doktor bulun ve ona görünün.Hanımlar kafam resmen dökülüyor pul pul her yeri kepek hemde kocaman. Kafamda saçtan çok kepek var ve deli gibi kaşınıyor sabah buna uyandım geçen yazdan beri böyle ve saçlarım beyazlıyor dökülüyor.. bunun saçla alakalı bir sorun olduğunu düşünmediğim için konuyu bdv ye açtım taşınmazsa sevinirim. Ara sıra yüzümde de dökülmeler oluyor ama kafam daha çok canımı sıkıyor bu yaşta beyaz ve dökük saçla napıcam bilmiyorum hele bu kaşıntı öldürecek daha önce yaşan oldu mu hiç neden olur bu ve nasıl geçer çıldırmak üzereyim
Gittim losyon yazıp yolladı seboreik dermatit falan dedi ama çok kötü bildiğin saçım beyazlayıp dökülüyor neden olduğunu bulmazsam asla bitmeyecek gibi
Bende de var seboreık dermatıt. Size yarayan losyonu, sampuanı bulmak İcin pek cok urun denemeniz gerekir ne yazık ki.Gittim losyon yazıp yolladı seboreik dermatit falan dedi ama çok kötü bildiğin saçım beyazlayıp dökülüyor neden olduğunu bulmazsam asla bitmeyecek gibi
m-furo losyon ve zetion şampuan al canım şampuanı banyodan banyoya kullan losyonu her akşam köklerine ellerinle sür yedir kepek ve topklama giderHanımlar kafam resmen dökülüyor pul pul her yeri kepek hemde kocaman. Kafamda saçtan çok kepek var ve deli gibi kaşınıyor sabah buna uyandım geçen yazdan beri böyle ve saçlarım beyazlıyor dökülüyor.. bunun saçla alakalı bir sorun olduğunu düşünmediğim için konuyu bdv ye açtım taşınmazsa sevinirim. Ara sıra yüzümde de dökülmeler oluyor ama kafam daha çok canımı sıkıyor bu yaşta beyaz ve dökük saçla napıcam bilmiyorum hele bu kaşıntı öldürecek daha önce yaşan oldu mu hiç neden olur bu ve nasıl geçer çıldırmak üzereyim
Benim yüzümde pul pul oluyodu arada kafa derimde de oluyodu egzema dedi doktor. Krem kullandım geçti stres yaparsam çıkıyo yine. İyi bi doktora görünün.Hanımlar kafam resmen dökülüyor pul pul her yeri kepek hemde kocaman. Kafamda saçtan çok kepek var ve deli gibi kaşınıyor sabah buna uyandım geçen yazdan beri böyle ve saçlarım beyazlıyor dökülüyor.. bunun saçla alakalı bir sorun olduğunu düşünmediğim için konuyu bdv ye açtım taşınmazsa sevinirim. Ara sıra yüzümde de dökülmeler oluyor ama kafam daha çok canımı sıkıyor bu yaşta beyaz ve dökük saçla napıcam bilmiyorum hele bu kaşıntı öldürecek daha önce yaşan oldu mu hiç neden olur bu ve nasıl geçer çıldırmak üzereyim
Yanıyor kafam annem çok sinirlendi sürekli sorun çıkarıyorsun diye ama napıyım çok kötü saçım kalmayacak yakındaSeboreik dermatit.
Stresle azar genelde ve asla tam olarak geçmez. Uykuya yatar sonraki stres anında hortlar.
La rochenin bu hastalık için şampuanı var. Bir deneyin geçici olarak çözüm olabilir. İyi bir cildiyeye de gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?