Kafam kaşınıyor

agokhan14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
11
0
43
merhaba arkadaşlar..saç diplerim kaşınıyor..doktora gittim saçderisi rahatsızlığım olmadığını söyledi..acaba böyle bir durum başına gelen varmı?burada bit de yok kafamda:))

benim genelde uzayacağı zaman deli gibi kaşınır sonra geçer bide beyazlarken kaşınır derdi annem :KK43:

benim de bir dönem kafamda çok şiddetli kaşıntı vardı,öyle ki gece uyurken bile kafamı kaşıyormuşum.Ya stresten ya şampuanımdan ya da yıkadıktan sonra dipleri iyi kurutmadığımdan kaynaklandığını düşündüm.Şampuanımı değişip head&soulders kullanmaya başladım anında etkisini gösterdi,beraberinde )özellikle diplerini ) fön mak.le tamamen kuruttum.Şimdi sorunum yok şükür ama varken ağlama derecesine geliyordum,bir de sürekli kaşımayın kaşıdıkça daha çok kaşınır.

doktor stresten dedi..istersen hap yazayım dedi ama ben istemedim..teşekkür ederim arkadaşım yorumun için..

şampuan yada stres kaynaklıdır. şampuanınızı değiştirin yine geçmezse başka bir doktora görünün. bazen hemen teşhis koyamayabiliyorlar :KK43:( kaşıntıdan çok rahatsızlık duyuyor ve kaşırken saç derinize zarar veriyorsanız kaşıntıyı önleyici ilaçlar var, doktorunuzdan isteyin. kesinlikle kaşıntınızı gideriyor.

benimde kaşınıyo=(senelerdir böyle strsten olduğunu söyledi dktorum.ilaçta kullandım ama geçmedi deli gibi kaşınıyo şaç derimede zarar vermeye başladım..işin komik yanı evdede bitli demeye başladılar=) sinir bozucu bir hal aldıı bu durum =)

ne fena değilmi geçmiş olsun sana da...Allah yardımcımız olsun vallahi.:))başka öneriniz varsa bekliyorum arkadaşlar

söylediğim şampuanı denedin mi?kaşımamaya çalış en önemlisi.dipleri de kurut.

ben nerdeyse bütün şampunları denedim yok anacım geçecek gibi deil=) ama bi doktorda suların kireçli olduğundan dolayı olabileceğini söylemişti.bide dediğin gibi ben diplerini güzel kurutamıyorum acaba..kafamçokkarıştı

X