Kafam kart, acaba domuz gribi olabilir mi?

komik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
253
0
konuyu doğru yere açmadıysam şimdiden özür. Kızlar bugün domuz gribi belirtileri nelerdir diye girdim bazı belirtiler var bazıları yok bnde var olan belirtiler yorgunluk ateş öksürük burun tıkanıklığı bazen se titreme olmayanlar ishal mide bulantısı kusma baş ağrısı ve vücut ağrıları .bugün hastayım diye dr a gittik kan tahlili falan olsa çıkardı herhalde akciğer filmide çektirdik hepsi temiz dr soğuk algınlığı diyo amaaaaa bnm içim yinede rahat değil annem bahar yorgunluğu diyo bazı yerlerde öyle diyo napıcam offfffffffffffffffff inş öle bişi yoktur :Saruboceq: mafoldumben :çok üzgünüm: kafamçokkarıştı

konuyu doğru yere açmadıysam şimdiden özür. Kızlar bugün domuz gribi belirtileri nelerdir diye girdim bazı belirtiler var bazıları yok bnde var olan belirtiler yorgunluk ateş öksürük burun tıkanıklığı bazen se titreme olmayanlar ishal mide bulantısı kusma baş ağrısı ve vücut ağrıları .bugün hastayım diye dr a gittik kan tahlili falan olsa çıkardı herhalde akciğer filmide çektirdik hepsi temiz dr soğuk algınlığı diyo amaaaaa bnm içim yinede rahat değil annem bahar yorgunluğu diyo bazı yerlerde öyle diyo napıcam offfffffffffffffffff inş öle bişi yoktur :Saruboceq: mafoldumben :çok üzgünüm: kafamçokkarıştı

bu dediklerin benim yeğenimle kızkardeşimde var önce yeğenim oldu ateş kusma ishal sonra annesi yani kızkardeşim olsu onlarda bir sürü tetkikten geçti kardeşim öğretmen olduğu için kızıda kreşe gidiyor tedirgin olduk ama çok şükür bişii çıkmadı ve bu ara çoğu kişide duydum böyle rahatsızlık belirtileri bağırsak enfeksiyonu dendi onlarada ama sen gitmişsin dr yok demişlerse ki inşallah öyle bişii yoktur tam teşekküllü bi devlet hastaneside git tekrardan için rahat etsin en azından derim
geçmi olsun

geçmiş olsun canım malum hvalar bi iyi bi kötü üşütmüşsün işte
dr de gitmişsin aklına kötü bişiler getirme canım
kaynat adaçayını (antibiyotik özelliği var) bol limonlu iç iyi gelir

ay saolun kızlar yaaaa bizim burdada bikaç kişi var benm gibi ama insanoğlu işte rahat etmiyo içim tekrardan hepinize tşk

valla canım drlara göre kanda çıkıyomuş virüsün adı amaaaaaaaaaaaa

X