Kafam karmakarışık.

o cocuklari ordan kurtarmalisin bir an once hemde

Tovbe estagfurullah Allahim daha neler duyacagiz .bu tarz seyleri duymak bile fazlasiyla midemi bulandiriyor.Allah islah etsin bugun o cocuklar icin dua edecegim.Hala iyi insanlarin var oldugunu bilmek cok guzel.

Halasının evinde son derece güvende olacaklarını düşünüyorsanız ( cinsel istismar,işçi gibi evde çalıştırılmalar,manevi şiddet( bir zaman sonra yük olma) halası baktığı zaman o maaşı alacak mı? Bakım parası deniyor sanırım. Aslında sosyal hizmetlerde yetişseler daha mı iyi olur. Siz ihbar edin, uzmanlar durumun kritiğini yapıp en doğrusunu tespit ederler.

Ben de ihbar etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda umarım çocuklar için de bir şey yapılır psikolojik anlamda çünkü istismar ve ihmal ilerleyen zamanlarda ciddi sıkıntılara yol açabilir..

Cok uzuldum kizin yasida baya var herseyin bilincinde yavrum.
keske biraz daha kucuk olsaydi unutma ihtimali vardi bu namussuz kadinin neler yasatttiklarini.

Konunuzu takipteydim de ne yaptınız ihbar ettiniz mi çocuklar ne durumda merak ettim açıkçası??

Konunuzu takipteydim de ne yaptınız ihbar ettiniz mi çocuklar ne durumda merak ettim açıkçası??

Canim teşekkür ederim sorduğun için, ben şikayet ettim. Ev adresinde bulunamamış başka yere taşınmış. Çocukların okuluna gitmişler çocuklarla uzman konuşmuş. Kadının devletten aldığı paraya tedbir konmuş annemi aramış kadın anlatmış benim şikayet ettiğimi bilmiyor sanırım. çocuklar cuma günü yurda gönderilmiş. Halası başvuru yapıp alacak bugün yani salı günü gidecekti. Çocukların ikametgah adresleri bile başka birinin üzerine. Ne biçim iş anlamadım. Yani şu an çocuklar annesinde değil ama halasına alabilirsiniz demiş sosyal hizmet yetkilisi. Bu arada kadın bir davadan daha aranıyormuş.

Rica ederim,ben teşekkür ederim canım duyarlı davranışından ötürü
Kadın tam bir sorunluymuş.
Böyle insanların anne olmasına çok kızıyorum,o çocuklar yaşadıklarını ömür boyu unutmayacaklar belki de
İnşallah halası alır da mutlu olur yavrucaklar.

Devlet çocukların orada büyümesini istemiyor. Koruyucu Aile sistemini çıkardılar. Para yardımı da yapıyorlar. Güzel bir şey aslında. Bizim burada bir kadın iki kardeş almıştı koruyucu aile olarak geri aldılar çocukları. Kadının erkek arkadaşı geliyordu o yüzden sanırım çocuklarda kız yani veriyorlar ama denetliyorlar. Halası alacak şinsallah dua et lutfen onlara. Su an en yakını halaları ve çocuklara sorsalar zaten gitmek isterler. Kadının bir çocuğu daha var onu terketmiş düşünsene hiç aramıyor. Allah kıymet bilene çocuk nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…