Kafam karmakarışık.

Ben orada kaldığımda o adamdan ayrılmıştı, düzelebileceğini düşündüm. Sonra bir baktım adamla geri geldi. Adam onun arkasından bana "o benim yatak arkadaşım hiç bir şey hissetmiyorum" dedi. Kalmam gerekyordu canım o dönem, kendimle ilgili özel durumlardan dolayı.

kesinlikle ihbar edin. lütfen ihmal etmeyin. taciz, dayak herşey var. yazık o yavrulara bence bunu buraya yazana kadar hemen gidip şikayet etmelisiniz. lütfen yazık onlara.

Bu senin imtihanin canim.. Kendini ayni duruma koysana, ne yapmak isterdin tabi ki o evden kurtulmak..
O zaman durdugun hata..

Daha fazla beklemeyin, ihbar edin... Anneleri olacak insan degerlerini bilememis...

Çocukları haketmiyor o kadın, kesinlikle daha iyi bir yere ihtiyaçları var..

Haklısın canım burada ki yorumları okuduktan sonra yanlış düşünmediğimi bir kez daha anladım, ben çok duygusal birisi olduğum için saçma sapan ikilemde kaldım, ya günah mı acaba anne ile çocuklarını ayırmak diye. Çocuk annesinin sevgisine o kadar aç ki, işten geliyor çocuk yanına gidiyor sarılıyor o öpüyor ve pc ile uğraşmaya devam ediyor. Hiç konuşmuyor çocuklarla. Bugün aradım şikayet ettim, yarında savcılığa gideceğim.

Bu senin imtihanin canim.. Kendini ayni duruma koysana, ne yapmak isterdin tabi ki o evden kurtulmak..
O zaman durdugun hata..

İnan benden kaç büyük o kadını o kadar çok düzeltmeye çalıştım ki. Geçmişi ile yargılamadım. Herkesin hayatını bitirmiş, ölen eşi kardeşini öldürmüş ve herkes sebebinin o olduğunu söylüyor. İki kardeşi birbirine düşürdü diyor. Halaları buna rağmen sırf o çocuklar için onunla görüşmeye devam etti. Çocuklar zaten doğuştan bahtsız ama ben o kadınla büyümelerine izin vermeyeceğim.

ihbar edin. çocuklar çocukların bilmesi gereken şeyleri, yetişkinler yetişkinlerin bilmesi gereken şeyleri bilmeli. yarın öbür gün o heriflerden biri çocuklara tecavüz etmeye kalkar ya da o anne olacak kadın kızının bekaretine bir müşteri bulur ki kız 12 yaşında çok zamanı kalmamış, bu vicdan azabıyla yaşayamazsınız.

İhbar etmelisiniz maalesef her anne anneliğini yapamıyor. Yazık...

Daha ilk paragrafta gerisinin öyle geleceğini anlamıştım... Yazık o çocuklara.
Ayrıca iyi ki sizi de taciz etmemiş o manyak adam. Böyle bir şey yaşayan bir erkek çocuğu ileri de nasıl birisi haline gelecek kim bilir... Üstelik muhtemelen o iğrenç anne, bunu bile tahmin ediyordur...
O kadınla ilgili, düzeleceğine dair bir ümidiniz de olmasın. Ahlak kavramı olmadan olmuyor bazı şeyler...

İnanılır gibi değil insanlar yoldan çıkmış iyice! Acilen şikayet edin çocuklar o kadının evinden alınsın. Zaten evde belli ki zina işleniyor. 12 13 yaşında kızın "cinsellik normal" demesi bişey yaşamadıysa bile 1 2 yıla anası sayesinde hayatının çok da farklı olmayacağını gösteriyor... Çok üzücü bi durum gerçekten ama sadece şuanı değil çocukların geleceğini de düşün canım ve onları oradan kurtar..

hiç duymak görmek istemiyorum böyle konuları hayat güzel derken böyle şeyleri duyunca moralim bozuluyor. kadnın hayatındaki iğrençlikler bir değil iki değil yok dolandrcı yok kardeşini öldürtmüş uyuşturucuymuş vs vs bu ne ya. o çocuklarda büyüyünce tecavuzcu olacak dolandırıcı olacak merdiven altlarında uyuşturucu kullanacak. hani diyoruz ya tecavuzculer idam edilsin böyle annelerde yakılsın. bir an evvel kurtarn onları umarım en az hasarla hayatlarna devam ederler

Hersey bir yana duyarlı bir vatandaşın yapması gereken bu ihbar edin. Çocukların gelecekleri kurtulsun

annenin özel hayatı icin birsey diyemem fakat cocukların ihmal edildigi, ustelik sevgilisinin dövmesi vs istismar gerekcesiyle sosyal hizmetlere haber verebilirsiniz.
keske aramadan önce halaları ile iletisime gecebilseniz... cocukların alınacagı kesinlesmeden o da ugrasır belki.

Halası ile konuştum, o da şikayet edecek. Ben ettim ama savcılığa da gideceğim. Keşke o özel hayatını 2 çocuğunun yanında yaşamasa. Beni de ilgilendirmez özel hayatı, ama çocuğuna insanlar normal arkadaşları ile aynı yatakta yatabilir deyip sevglisini evine getirmesi çok yanlış. Bildiğim herşeyi söyledim zaten tacizden dayağa kadar.

ihbar edersen bizide bilgilendir içimize biraz soğuk su serpilsin

İhbar ettim canım, herşeyi konuştum. Telefonda ki görevli yazdı tek tek, onlar zaten çocukları pedagog ve psi. ile görüştürüyoruz dedi. Onlar anlar zaten çocukların dilinden. O devletin verdiği 1100 lirada kesilecek zaten. Annemin numarasını vermişti, kefil gibi bir şey bilgi almak için yani, annem aradı ve ben artık ona kefil değilim, o sevgilisi ile yaşıyor dedi...

cocuklar icin neden maas veriliyor ki... bu konu sayesinde ogrendim bu uygulamayı da.
belki sırf para icin haladan alıp bakıyordu.

özel hayatı icin de cocuklar annesinin sevebildigi baska bir erkek olması gibi, elini tutmayı ya da aynı odayı paylasmayı bilmesi benzer sekilde degerlendirilebilir. illa nikah sonrası uvey baba diye tanıyıp sonra annesinin sevdigi biri oldugunu kabullenmesi gibi bir sıralama olması gerekmiyor yani.

ancak her kosulda bu cocuklar ihmal ediliyor ve ustelik darp da var, kadının algısı zaten carpık bu sekilde terbiye ettigini zannediyor. bir an once cocukların uzaklasması lazım o evden. cok iyi yapmıssınız...
o cocukların da tum sanssızlıklarına ragmen sizin gibi bir komsuları ve halaları oldugu icin sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…