Kafam Karmakarışık :(

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
Arkadaşlarım, ilköncelikle iyiki varsınız. Kimseyle paylaşamadıgım şeyleri burda paylaşabilmek çok güzel.
Aslında tam sorunmu bilemiyorum ama kafamı kurcalıyo.. Ben 7.5 senelik evliyim, 3 yaşında bir oğlum var 4 aylıkta hamileyim. Üniversiteden beri çalışıyorum. Evlendiğimizden beride eşimle birlikte az demedik çok demedik çalıştık. Kimseden iğne görmedik. Ne eşimin ailesi ne benim ailem. Evlendikten 2 yıl sonra bahçekatı bir ev sahibi olduk krediyle. (Aslında biraz daha fazla çekip üstkatlardan alabilirdik ama eşim destek olmamasında ötürü cesaret edemedi) Kredisi 5 yıldı. Yaklaşık 5 yıldır bu evde oturuyorum ama Allah biliyor neler çektiğimi. Sıfır bina olmasına ragmen rutubet oldu. (Mantolama yaptırınca geçti) Yazın tozu içerde, kışın karı bahçede. Çok yagmur yagsa aman su basarmı korkusu. Taşındıktan 6 ay sonra 3 ay arayla 2 defa hırsız girdi takılarım da psikolojimde gitti.Bu arada evim çok merkezi yerde.
O kadar çok dua ettim ki; şimdi rabbim bana 2. bir ev nasip etti. Bu evime göre biraz daha düşük bir semtte sitede 10. kat (altta oturmaktan ne kadar sıkıldıysam artık). Burda da yapılması esnasında işte topraktan aldık söyledikleri gibi bir bahçesi yok heryeri blokla doldurmuşlar. Site yönetimi diğer sitelere göre fazla aidat istiyo vs vs sıkıntılar var. iş yerime biraz daha uzak. Halkıda ne biliyim oturdugum yere göre biraz daha zor insanlar diyim tanımlayamadım. içime sinmeyen şeyler var yani.
Eşime diyorum ki; hiç taşınmadan satalım orayı içimize sinen bir yerde oturalım. Yada sitedeki kalsın kiraya verelim burayı satalım. Ama eşim çocukken o kadar çok kirada yaşamış ki hiç satma taraftarı değil. Satmam borcu bitince başka alırım diyo. Bende haliyle sıkıldım borç ödemekten.
Şimdi yerimde olsaydınız napardınız dostlar bir yardım şu kafası karışık arkadaşınıza.

Oncelikle ev sahibi olmak buyuk şans şu zamanda. Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin. Elbette kimse 4 4 luk degil evimiz semtimiz ama ne yapalim hamd ediyoruz. Sende haklisim borc odemek biktiriyor ama biraz sabirli ol. Insallah sonra satar dilediginizi alirsiniz

Saolasın canım. Rabbim isteyen herkese versin.
Sıkıntı orda işte satamıyoruz.

Ben olsam bahçe katını satar yeni aldigim evde otururdum işime uzak olsa bile en azından kar toz vs bunlarla uğraşamam eve gelince içim rahat girerim benim 2.kat bende yeni aldım nor kaç yıl sonra satıp üst kat lardan almayi düşünüyorum bizde kredi ile aldık

Hangisinin borcu bittiyse satardım, diğerini kiraya verirdim. Hem yeni bir ev almış olursunuz hem kira kazancınız olur. Ama satacağınız ev gelişen bir semtteyse onu kiraya verin bence

Ağız tadıyla otur inşallah canım.

Hangisinin borcu bittiyse satardım, diğerini kiraya verirdim. Hem yeni bir ev almış olursunuz hem kira kazancınız olur. Ama satacağınız ev gelişen bir semtteyse onu kiraya verin bence

80 e aldk şuan 150 bin evin değeri. 5,5 yıl oldu alalı. Çok merkezi. çok yakınında üniversite, devlet hastanesi var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…