- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- Konu Sahibi karmakarisik56
Aşk in ne olacağını bileçek yaşta ve bilincteyim..Bu ask degil histerikli bir duygu onu diyeyim.
Yorum icin teşekkür ediyorum. .
Iyi aksamlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk in ne olacağını bileçek yaşta ve bilincteyim..Bu ask degil histerikli bir duygu onu diyeyim.
Adam cocuk istememis
muhtasem afrodit vucudun bozulmasin diyedir.aa estetik olursun gerci memur maasiyla zor olur bosver
2 yıldır evliyim. Hem çalışıp hem 2. Öğretim olarak okuyorum 27 yaşındayım eşim 31 yaşında. 2 yıldır bebek Bebek diye başımın etini yedi. Bende okulun bitmesine 2,5 yıl kaldığını , son sınıfta yani 20 ay sonra hamile kalabileceğimi soyleyip hep ertelediM. Hem okul hem iş hem çocuk gitmez taBi. Neyse iyi.De oldu aslında sorunlarımızin neredeyse tamamını çözdüK diyebilirim.terapiler çok işe yaradı nihayet Öfkesini kontrol etmeyi öğrendi artık süt liman bir evliliğim var diyebilirim ..
Neyse kafama takılan şey şu ; bebek diyip duran eşime dün akşam buyuk eltim çocuk yok mu neden yapmıyor sunuz Demis.. esimin cevabı da :" sen gelip bakacaksan , yapalım. ." Olmuş.. Bunu eltimden duydum..
şimdi hevesini mi kaçırdım bebek konusunda.sizce ne demek istedi
anlamadım ya sormadım da.. Iste şu an..
merak ettiğim bişey daha var toplamda 3 yıl. Hamile kalmazsam eşim benden sogur Mu . Biliyorum saçma ama korkuyorum işte. .
Konu dışı yorumları dikkate almiyorum , güzel elleri ile yorum yapan herkese selamlar. .
Elbette korkuyorum onu kaybetmekten.
Çünkü çok ama çok seviyorum eşimi....
utanmıyorum da bunu söylemekten,
Su an deseler ki, onun kalbi durdu , sadece senin kalbinle yaşayabilir. . Su an şu saniye hiç düşünmem , çıkarır veririm ona kalbimi....
böyle bi şeyi anlatmanın imkanı yok , cok uç noktalarda yaşatıyor insanı , ya mutluluktan havalarda uçuyorsun , ya mutsuzluktan kalbine bıçaklar giriyor..
onu her gece ama istisnasız her gece rüyamda görüyorum. . Hep birlikte bişeyler yapıyoruz. . Bazen birlikte bi havuzda yüzüyoruz ona şirinlik yapıyorum, bazen bi kuzu ya ot yediriyoruz, hatta bi kere benden başka bi kadinla puding yediğini gördüm rüyamda :)))) gece 3 te uyku sersem i popo suna tekme yi attım. .
bunlar gibi yüzlerce örnek var..
Yaşadığım bu duygulara ket vuramiyorum, onu 4 yildir tanıyorum ve 4 yildir bu haldeyim.. hala ilk günkü gibi işten gelip onu evde görünce heyecan duyuyorum. .
diyeceksin ki eşin herhalde çok romantik bi adam , asla asla değil ve bende bu duyguların u yanması için de hicbisey yapmadi. .. .
Cok derinden bağlandım..
gencligin nasıl geçiyor demişsin ya ben memnunum kalbimin böyle atarak gençliğimin gecmesinden
Allah ima şükürler olsun ..
kalbime bu sevgiyi verdiği için. .
Zor evet ama çok çok harika bisey böyle bi aşkı yaşamak. .......
Son du ana da amin diyeyim :)
Insallah hasta filan olmam canım