Kafam karıştı:((((

canım ıkı hafta once dusuk yaptım 4 gun kan kontrolune cagırdı doktor gunden gune dusmustu yanı yuksek olupta dusuyorsa dusuk baslamıs oluyor mesela dusukten 4 gun sonra ılk kan kontrolum 88.05 tı ertesı gun ıse 15.14 tu

Kızlar beta hcg düşüpte yükselenn varmııııı lütfn cvpppp

ilk değerin kaçtı? ikinci kaç oldu? kaç gün arayla yaptırmıştın?
değerlerini 2 günde bir takip ettir.
düşüp yükselme dış gebeliğin belirtilerinden biridir. erken teşhiste oldukca önemlidir. bazen ilaçla tedavi edilir.
umarım bir problem yoktur.

Canlarım ben gecn ay düşük uaptm kanamam btti 2hafta sonra tekrar kanamm geldi ve bisaha. Hamle kalmşm ilk beta 196.2 sonra ertesi gün 28e düştü kanamamda yok 7gün oldu

Canlarım ben gecn ay düşük uaptm kanamam btti 2hafta sonra tekrar kanamm geldi ve bisaha. Hamle kalmşm ilk beta 196.2 sonra ertesi gün 28e düştü kanamamda yok 7gün oldu
dusukten sonra gebelık daha kolay oluyor dıyorlar ıcın temızlenıyormus ben daha adetımı gormedım beklıyorum fakat benım yumurta kıvamında oldukca uzayan akıntım var 3 4 gundur yumurtlama akıntısı gıbı adet olmadan yumurtlama olmaz dıye bılıyorum ama benımde kafam karıstı

ayrıca yüksekten düşüyorsa , düşük olmuştur. 2 yere konu açmışsın ikisinde de eksik bilgi vermişsin. 1 yere konu açıp , başına geleni testleri sonuçları gün aralıklarını , hepsini bir araya toplayıp yorumu istesen daha olası sonuçlar öğrenme ihtimalin var.

diğer konudaki yazdığına göre regline 12 gün varken değerinin yüksek olması ; bazı hormonların olması gerekenden fazla çalışmasından kaynaklanan bir salınım. tabi eksik vermiş bir bilgin yoksa! ayrıca çatlama iğnesi vurulduysan ki buda genellikle regle 14 gün kala yapılır onda da test yaptırırsan 12 gün kala onda da yüksek hcg hormonun yüksek çıkar.
hiçbir ilaç kullanmadan ölçüm yaptırdım diyorsan diğer olası sonuç gebelik tutunamamış.

arkadaşlar erken test yaptırmak bazen iyidir ama erken test yapılma zamanıda emin olunan ovülasyondan sonraki 12. gündür. yani regle 1-2 gün varken test yaptırmak erken test yaptırmak demektir. öncesinde yapılan testler kesin sonuç vermez. gebelik başlangıçlarının bir çoğu rahime tam tutunma olmadan bizler fark etmeden reglle birlikte son bulur. bizlerde yaptırdığımız testlerle hamileyim sevinci kursağımızda kalarak evlerimize döneriz. kendimize eziyet etmeyi bırakalım lütfen.

tedavi sürecindeysekte dokturunuzun önerilerini dikkate alarak test yaptırın.

kimsenin bu şekilde üzülmesini istemediğim için önerimi dile getirdim.

Aynn bnmde kafm çok karsk ve adetme 7gun var inş yukslrr ya geç döllenme olablrmki

Canm ben keyfmdn beta yaptrmadm bn 5dşk yaptm ayrca kanamam geldi hastnye gttm orda ogrndm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…