Kafam karıştı???

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.916
5
Arkadaşlar,gidip yemek takımı almak istiyorum;ama nasıl yapacağıma

bir türlü karar veremiyorum.

Deneyimli olanlar yardım edebilirse sevinirim

Şöyle ki : Bernardo'nun çeyiz seti var şimdilerde kampanya içerisinde

yemek tak. - Çatal-bıçak seti- cezve- çaydanlık- tencere son olarak

kahvaltı takımı(pek beğenmedim) bulunuyor.

Bu haliyle 1395lira

Sizce böyle hepsini mi alayım yoksa tek tek mağazalardan mı alayım

Üff ben ne yapayım eyvahedigeldismile:uhm:

hepsini alabilirsin bence canım ya
tek seferde olur, hem set halinde aldığın için de uyumlu olurlar heralde ?
benim k.valide çatal bıçak takımını yurt dışından göndermeseydi bende bernardodan set alcaktım ama kısmet olmadı ayrı ayrı alıyorum şimdi

ben öyle set olanlardan alma taraftarı deilim tencerelerim fln hisarın tefalin çatal bıcak takımı yemek takımı shaffer in cokta memnunum

Evet bazı arkadaşlarım da işte tenceresinin iyi olduğunu nereden bileceksin diyor

Acaba tencerenini kötüsüyle iyisi arasındaki fark nedir ??

Yemek bilgim olmadığından size sorayım

canım bak arkadasım karacanın setini almıstı ama tenceresi cam kapak oldugu için kırılmıs ısıdan bilemezsin tabi bence tencerelerini iyi yerlerden al yemek takımını fln ayrı al aynı hesaba gelio emin ol hem sectigin begendigin bişi olur pek içine sinmezse alma sonucta yıllarca kullanacaksın hem bak shafferde kampanya var şimdi catal bıcak takımı 200 yemek takımı 12 kişilik 300 lira

bencede ayrı ayrı al hem daha çok içine sinen şeyler almış olursun hemde inan aynı hesaba geliyo bende ayrı ayrı alıyorum

bernardonun yemek takimi ve catal kasik bicak tkmi ile ilgili bazi arkadaslar memnuniyetsizliklerini dile getirmisler canim sen yine de bi arastir bence..

benm tencerelermde cam tabak:KK43: çok goşuma gidio o modeller aldım kırılma riski var dedi bi arkadaş:KK43: çok üzüldüm ya özene bözene aldım:KK43:

cam kapakalra bişicik olmuoşahsen yanlışlıkla elinden taş zemine düşürmüş biri olarak bunu söyleyebilirim:)

Camın kırılganlığı kalitesine yani bir bakıma esnekliğine bağlıdır.Ben de fissler'in cam kapaklısını aldım.
Aşağıdaki başlıkta da resmi var, bakabilirsin canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...eyizlerim-hazirlik-tamamlanma-asamasinda.html

Şatış elemanı denemek için yere atmış 2 kere, kırılmamış; garantisi de var zaten.Sana tavsiyem aryıldız falan alman olur.Onun çeliği de çok kaliteli.bu siteden de bakabilirsin modellerine
ArYıldız | Ürünler

bazen kampanyaları oluyor birsürü birşeyi 1300'e falan alabilirsin.

bencede set halınde al canım cıksın aradan..teker teker ugrasman gereken cok sey olcak..bide ona kafa patlatma

X