• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nbnb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nbnb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
714
550
33
13 Mart'ta adetim bitti.21 inde ovulasyon da piki,22 sinde catlamayi gördüm ama normalde daha erken yumurtladrdim ve eskiye göre düşünürsek 1nisan da adet olmam lazim . Ama suanki halde yumurtlamaya 14 gün eklersek 4 Nisan'da olmam mi gerekir? Bu 14 gün ekleme olayı herkeste kesinmidir. Ben eskiye göre düşünüp gebelik testini 1 Nisan'da yaparsam on gün geçmiş oluyor yumurtlamadan ve belli olur mu teste bu kadar sürede ?uzun oldu ama kusura bakmayın .
İkinci sorum yumurtlama pazar günüydü ve dünden beri bende rahim ve sağ kasıkta kasılma batma tipi ağrı var ama akıntı yanma yok sizce iltihabı birşey olabilir mi yoksa normalmidir başına gelen oldu mu. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

13 Mart'ta adetim bitti.21 inde ovulasyon da piki,22 sinde catlamayi gördüm ama normalde daha erken yumurtladrdim ve eskiye göre düşünürsek 1nisan da adet olmam lazim . Ama suanki halde yumurtlamaya 14 gün eklersek 4 Nisan'da olmam mi gerekir? Bu 14 gün ekleme olayı herkeste kesinmidir. Ben eskiye göre düşünüp gebelik testini 1 Nisan'da yaparsam on gün geçmiş oluyor yumurtlamadan ve belli olur mu teste bu kadar sürede ?uzun oldu ama kusura bakmayın .
İkinci sorum yumurtlama pazar günüydü ve dünden beri bende rahim ve sağ kasıkta kasılma batma tipi ağrı var ama akıntı yanma yok sizce iltihabı birşey olabilir mi yoksa normalmidir başına gelen oldu mu. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Bende iki aydır sağ tarafta yanma batma var normalde akıntım hep gelirdi ama iki aydır fazla gelmiyor akıntım iki aydır test yaptım sonuç olumsuz inşaallah siz hamilesinizdir 🤲

Adet gününden 14 gün önce yumurtlama olur. Bu herkeste aynıdır canım değişmez. Yumurtlama gününü biliyorsan 14 ekle üstüne günün çıkar zaten o gün gelmesi gerekir gelmiyorsa şüphelen. Ağrılar normal yumurtlama da ağrı yapıyor havalar da soğuk üşütmus de olabilirsin. Bnm de oluyordu öyle merak etme.

Allah hayırla sağlıkla isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back