• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıstı Yardım kızlarrr

Sudminata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
51
17
38
31
Kızlar adetım 4 gun gecikti. Adetım geciktigi ilk gun test yaptım negatıf cıktı. Dun test yaptım cıft cızgıyı belırgın bi sekılde gordum . Doktora gıdıp kan verdım bugun degerim 53 cıktı. Doktor normal bı gebelık olmayabılır deger cok dusuk yada gec dollenme olmus olabılır dedı. Ben anlamadım simdi sevineyim mi üzüleyim mi Aynı durumla karsılasmıs olan arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum

Kızlar adetım 4 gun gecikti. Adetım geciktigi ilk gun test yaptım negatıf cıktı. Dun test yaptım cıft cızgıyı belırgın bi sekılde gordum . Doktora gıdıp kan verdım bugun degerim 53 cıktı. Doktor normal bı gebelık olmayabılır deger cok dusuk yada gec dollenme olmus olabılır dedı. Ben anlamadım simdi sevineyim mi üzüleyim mi Aynı durumla karsılasmıs olan arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum
Muhtemelen geç döllenme olmuştur. İçinizi ferah tutun 2 gün sonra tekrarlatın testi bakalım artış olacak mı

Muhtemelen geç döllenme olmuştur. İçinizi ferah tutun 2 gün sonra tekrarlatın testi bakalım artış olacak mı
İnsallah dediğiniz gibidir farklı birsey olsa adet gecıkmesınden ıkı gun sonra deger boyle artar mı ıkı gun oncesınde hic birsey yoktu . iki kez düşük yaptım o gebeliklerimde ve hicbir adet dönemimde, oncesınde goguslerım sismez ve asla agrı yasamazdım. Suan dokunamıyorum benı en cok umıtlendıren o. İnsallah bebegım bu sefer gelir :(

İnsallah dediğiniz gibidir farklı birsey olsa adet gecıkmesınden ıkı gun sonra deger boyle artar mı ıkı gun oncesınde hic birsey yoktu . iki kez düşük yaptım o gebeliklerimde ve hicbir adet dönemimde, oncesınde goguslerım sismez ve asla agrı yasamazdım. Suan dokunamıyorum benı en cok umıtlendıren o. İnsallah bebegım bu sefer gelir :KK43:
İlk yaptığınız negatif olmasa daha şüpheli olurdu. Ama dediğim gibi geç döllenme daha yüksek ihtimal. Hem bu değerde eğer düşük yapıyo olsanız kanamanız sancınız falan olurdu. İyi düşünün iyi olsun. Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza. Ayrıca ben ilk öğrendiğimde 67 idi ve bi hafta öncesi benimde negatifti. Stres yapmayın

İlk yaptığınız negatif olmasa daha şüpheli olurdu. Ama dediğim gibi geç döllenme daha yüksek ihtimal. Hem bu değerde eğer düşük yapıyo olsanız kanamanız sancınız falan olurdu. İyi düşünün iyi olsun. Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza. Ayrıca ben ilk öğrendiğimde 67 idi ve bi hafta öncesi benimde negatifti. Stres yapmayın
Öyleyse biraz daha rahatladım tesekkur ettım

Back