Bebek Beslenmesi kafam karıştı, sma ve bebelac

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar oğluma sma veriyordum kaka problemimiz nedeniyle mamasini degistirmeye karar verdim bebelac cok tavsiye edildi baktım kullananlar cok memnun.. Denemek icin aldim hemen içeriğini kıyasladım sma ile birebir ayni içerik.. Vitaminler felan ayni..

Ama tadi farkli sma nin tadi ve kıvamı daha ağar ve yağlı..

Bebelac tadı yok gibi geldi bana..

Arada ciddi de bir fiyat farkı var.. Ama içeriklerinin aynı olması düşündürdü beni kalite farki nerde??

bize doktorumuz bebelac sakın kullanmayın demişti.Bize aptamili önerdi.İstersen aptamil ürünlerini dene ben çok memnun kaldım.

canım ben başta aptamil kullandım bebegim fazla kilo almadıgını gördüm kaynanam bana sma al bende çocuklarımı onla büyüttüm dedi bende denedim gerçekten bebegimde kilo alımı biraz olsa arttı ve çok sık açıkmıyor aptamilin tadına baktım gayet güzel bana tatlı geldi ama smayı azıma alımayorum tadı çok farklı bebegimde severek içiyor bebelac 1 paket aldım yarısını kulladım bebegim içmek istemedi bence smayı dene

pardon zaten sma kullanıyormuşsun :1: :1: benimde bebegimde aynı sorun var kakasını yapamıyordu ben herhün rezene çayı yapıyorum ozmn yapıyor. smayı bırakmak istemiyorum gerçi aptamildede yapamıyordu dr. bana haznesini dolduramadıgından yapmıyordur diyor

Canim bende kimyonlu rezene cayi veriyorim hergün.. Ama kakamizda biraz fark var gibi bebelac kullaniyorum iki gündür dün gece fitil bitmiş eski usul sabun kestik totosunu bir kere uyardık cok az katı kaka yaptı kalan daha yumuşak kakayı kendi ıkınarak yaptı şaşırdık normalde 5-6 kere uyarmadan asla kendi yapmıyordu..

Ya ne zor şeymiş şu doğru mama işi.. Bu ay kontrolümüz var aile hekimimiz cocuk doktoru ona sorucam mama konusunu..

Canim bende kimyonlu rezene cayi veriyorim hergün.. Ama kakamizda biraz fark var gibi bebelac kullaniyorum iki gündür dün gece fitil bitmiş eski usul sabun kestik totosunu bir kere uyardık cok az katı kaka yaptı kalan daha yumuşak kakayı kendi ıkınarak yaptı şaşırdık normalde 5-6 kere uyarmadan asla kendi yapmıyordu..

Ya ne zor şeymiş şu doğru mama işi.. Bu ay kontrolümüz var aile hekimimiz cocuk doktoru ona sorucam mama konusunu..

bende dr söledim kakasını yapamıyor dedim bana hemen fitil verdi aldım eve koydum vermedim 5günü geçerse veriyorum 1kere verdim kaynanam bana fitile alıştırma kendi kendine yapmaya çalışsın dedi bende vermiyorum, ona biraz yardımcı oluyorum rezene çayı benim kızıma hemen yaptırıyor her mamadan sonra ne kadar içerse o kadar su veriyorum birde peçeteyi ince olcak şekilde sarıyorum zeytin yağına batırıp poposunda 1dk bekletiyorum bazen yapıyo peçeteyi çıkardıgım zaman kaka varsa kabız olmıuştur tabi peçete çok ince olsun vede uzun olsunki içeri kaçmasın ben bu şekilde yaptırmaya çalışıyorum aptamilde kulladım ozmnda yapamıyordu benim kızım aptamilde kilo almadıgı için bıraktım benim kızım 3,5aylık mamayı takviye olarak veriyorum günde 3 kere

Back