• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karıştı şimdiden bir bakarmısınız?!

ashk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
42
6
86
Sakarya
kızlar ben yeni katıldım aranıza.eşimle bebek istiyoruz bugün dk.a gittim. önce bir kontrolden geçeyim diye sadece üstten ultrasonla baktı bikaç soru sordu adetin düzenli mi değilmi,ilişki de ve sonrasında acı varmı vs.. gibi sonra yolladı idrar kan tahlili yaptır pazartesi bakalım dedi.şimdi aslında alttan muayene olmadığım için sevindim ama birkaç kişi de nasıl olur. öyle olmaz iyice kontrol etmeliydi falan dediler.ben şimdi ne yapıcam bilemedim.ya hamile kalınca bir sorun çıkarsa diye gittim doktora ben çok evhamlıyım.en azından o süreci rahat atlatayım diy
e düşünürken iyice paniklettiler beni :((

kızlar ben yeni katıldım aranıza.eşimle bebek istiyoruz bugün dk.a gittim. önce bir kontrolden geçeyim diye sadece üstten ultrasonla baktı bikaç soru sordu adetin düzenli mi değilmi,ilişki de ve sonrasında acı varmı vs.. gibi sonra yolladı idrar kan tahlili yaptır pazartesi bakalım dedi.şimdi aslında alttan muayene olmadığım için sevindim ama birkaç kişi de nasıl olur. öyle olmaz iyice kontrol etmeliydi falan dediler.ben şimdi ne yapıcam bilemedim.ya hamile kalınca bir sorun çıkarsa diye gittim doktora ben çok evhamlıyım.en azından o süreci rahat atlatayım diy
e düşünürken iyice paniklettiler beni :((

Bir smear testi yaptırsaydınız ii olurdu tabi.Bende bebek düşündüğüm zaman gitmiştim,smear testi de istemişti doktorum.Bi daha gittiğinizi de bir sorarsınız doktora neden yapmamış diye.Panikleyecek bir şey yok.Zaten rahime ve yumurtalıklara filan dışardan ultrasonla bakıyorlar.Smear Allah korusun rahim ağzı kanseri ya da iltihabi bir durum için yapılan rutin bir test.İsterseniz yaptırın ii olur tabi.

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.pazartesi sorayım bakalım.aslında bende çok duydum smear testi .sanırım biraz ilgisiz bir doktora denk geldim.

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.pazartesi sorayım bakalım.aslında bende çok duydum smear testi .sanırım biraz ilgisiz bir doktora denk geldim.

Rica ederim önemli değil.Belki de şikayetlerinizi dinledikten sonra gerek duymamış ta olabilir ama içinizde şüphe kalmaz en azından.Kolay gelsin:)

Back