Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım o gelinliğe. Denemiş olduğunuz gelinlik hayli iyi dikilmiş, boncuk işlemeli kupon dantel kullanılmış. Balen ve korse yapısı düzgün duruyor. Kolayca 3000TL eder, değecek bir model.
İnsanlar gelinlik işte hepsi aynı diyorlar da, biraz anladığınız zaman aralardaki özellikle işçilik farklarını görebiliyorsunuz. Zorlayıp aynı kumaşı bile kullandırsan, diken kişinin çalıştığı korse yapısı her zaman önemli. O kadar çok gelinlik görüyorum ki fotoğraflarda göğüs-bel kısmı dalga dalga olmuş mesela. Güzel bir gepiyer yani korse çalışsan bir gelinlik gecenin sonuna kadar mum gibi durur. Ama tabi ki bunun da bir fiyat farkı olur.
Baktım o gelinliğe. Denemiş olduğunuz gelinlik hayli iyi dikilmiş, boncuk işlemeli kupon dantel kullanılmış. Balen ve korse yapısı düzgün duruyor. Kolayca 3000TL eder, değecek bir model.
İnsanlar gelinlik işte hepsi aynı diyorlar da, biraz anladığınız zaman aralardaki özellikle işçilik farklarını görebiliyorsunuz. Zorlayıp aynı kumaşı bile kullandırsan, diken kişinin çalıştığı korse yapısı her zaman önemli. O kadar çok gelinlik görüyorum ki fotoğraflarda göğüs-bel kısmı dalga dalga olmuş mesela. Güzel bir gepiyer yani korse çalışsan bir gelinlik gecenin sonuna kadar mum gibi durur. Ama tabi ki bunun da bir fiyat farkı olur.
Evet sektörün içindeyim. Aslında bir gelin olarak başladım gelinliklerle ilgilenmeye ve seneler içinde işin içine girdim.
Size sabit fiyat veren yeri de anlamadım. Yani nasıl tüm modelleri aynı fiyata dikebilir ki? Modele göre işçilik ve kumaş metrajı arasında devasa fark olabilir. Dantel üst straples tül etek bir gelinlik ile komple dantel, uzun kollu kaynak işciligi bol olan bir gelinlik aynı fiyata olmamalı mesela...
Merhaba kızlar
Düğünüm 3 eylüldee
Bir gelinliğe vuruldum onda sıkıntı yok..
Bu gelinliği tunalı da duygu gelinlikte denedim ve aşık oldum duygu hanımn enerjisine de bittim ama gelinliğin fiyatı bana cook geldi 3000 tl
Bende and çarşısında bu gelinliğği diktirym dedim(1800tl) ama aklım duygu hanm atölyesinde kaldı onlar kadar başarılı dikebilcekler mi ? And çarşısında diktirrsem birebir aynısı olur mu bilemiyorumm
Bi yandan da duygu hanıma gidersem her provaya koşa koşa giderim çünlü ordaki enerji mükemmel ağzımı kapatamadm gülmekten mesela ne yapıyım ben yaa 2000 e bile cok diyordum
Çok teşekkür ederim yorumun için canım evet bende öyle düşündüm gelinlik bu risle atamam dedim ve o aşık olduğum gelinliği diktiritorum beğendiğim yerde 2750 anlaştım kızlar tunalı hilmi de duygu gelinlik ama nasıl güzel kalıpları var anlatamam bi arkadaşımla birlikte diktiritoruz onunda ekimde düğünü gercekten 1 2 beden ince gösterdiği için burayı tercih ettikHayatinda 1 kez giyeceksin ve tam icine sinmis bir sey bulmussun butceyi biraz zorlayip icine sineni almalisin yoksa icinde kaliyor insanin.. Bende nisanligimda hayal kirikligina ugradim gelinlikte acayip titizim nisanligin bustiyeri komple savarovski tas olacagi icin 5 bin 6 bin fiyat verdi gittigim gelinlikciler kimiside yetismez dedi basindan savdi bende baska bir yerde cokda cüzi sayilmayan 2500 tl gibi bir fiyata nisanligimi yaptirdim ve bu parayi çöpe attim nisan gunu mutsuzdum suratim asikti fotograflarda videolarda bile belli oluyor hep icimde ukte dugunumde nisanda yaptigim hatayi yapmiycam diyorum ama cunku 1 kez dersimi aldm.. Ben sana basimdan geceni anlattim kendimden ornek verdm , Birde bu düğün sakin ola sansa birakma ve mutlu olacagin gelinligi giy 1800 tlyi cöpe atmak var bir yandanda 3000 bin tlye musmutlu olmak var
Selam canımEeee son durum ne? Açıkçası seni anlıyorum. Ben gelinliğimi şu an 1,800' e diktiriyorum. İlk defa reelde görüp vurulduğum gelinliği hem de. Anladığım kadarıyla bütçemiz aynı senle. Açık söyleyeyim, 3,000 TL olan bi gelinliği çok çok beğenseydim de diktirmezdim o fiyata. İmkanlar ortada çünkü. . Sen iyice bi konuş bakalım diktireceğin yerle, bi de kendi diktikleri gelinliklere bak bakalım ellerinden iş geliyor mu. Yoksa başka modellere yönel.
iÇok teşekkür ederim yorumun için canım evet bende öyle düşündüm gelinlik bu risle atamam dedim ve o aşık olduğum gelinliği diktiritorum beğendiğim yerde 2750 anlaştım kızlar tunalı hilmi de duygu gelinlik ama nasıl güzel kalıpları var anlatamam bi arkadaşımla birlikte diktiritoruz onunda ekimde düğünü gercekten 1 2 beden ince gösterdiği için burayı tercih ettik
Gizemcim cook sağol eminim sende peri kızı gibi olmuşsunduri
Senin adina cok sevindim canim cok da dogru yaptin asik oldugun adamla asik oldugun gelinligi giyerek evleniceksin daha guzel ne olabilirki gelinligiin balik dimi cok yakistirdim vucuduna duvakta upuzun tam hayalimdeki gibi cok guzel tasimissin masallah bende izmitte yeni bir gelinlikci kesfettim geçenlerde, ayni senin bu bahsettigin gibi solemeden gecemiyorum su an denemek icin girmedim oysaki ayşe ablam(gelinlikci ve hayatimda 1 kez gordugum insan) mukkemel bir bayan resmen askidaki butun gelinlikleri giydirdi bana(her moda evi boyle degil malesef geneli ödü patliyor bir seyler giydiricem diye) balik gelinlik giydim ayni seninki gibi cok mukemmeldi (ve 34 bedendi gelinlik kalcalarimdan inmedi zorla soktu o gelinligi uzerime abla yapma yirtilcak dedim "ya yirtilsin senden kiymetli degil onu diken benim tamirinide yaparim herhalde" dedi hic unutmuyorum bu lafini) kaliplari filan o sıktikca resmen gozlerinle goruyorsun inceldigini birde benim sirtlarim esnekmis ole dedi senin kalibinda bi gelinlikle dahada inceliceksin dedi kum saati gibi durdu hala aklimda gozumun onunde o günü unutamiyorum insallah allah nasip ederse hic gezmeden oraya gidicem direkt bende
Gizemcim cook sağol eminim sende peri kızı gibi olmuşsundur
Bende gelinlik bakmaya cıktığımda kimse denetmeye yanaşmadı basıl hevesliyim bi sürü giycem cıkarcam diye herkes prova odalarımız dolu diyo gönderiyo cok kötü hissettim kendimi
Sonra sonra duygu gelinlik carptı gözüme bide adı duyulmamış yere gireyim dedim dükkanı kapatmalarına 1 saat vardı..
Cok büyük özveriyle giydirip cıkardılar gelinlikleri en son vitrinden cıkardı üşenmeyip ve o aann bayıldık hep birlikte
Sende inşaallaah oraya gider alırsın
ben alamam diye cok üzüldüm başka yerlerde benzerini de araadım ama yook hiçbiri onun gibi durmadı sennde öyle olacak sanırım
Amin tatlım inşallah
Evet fıtodaki benim çok teşekkürlerr valla onu verceklerdi ama üstüme dikilsin yeniden dedim belki popo altından kuyruk başlatabilirim değişiklik yapabilirim evet 3000 tl diyn yerde dikilcek gelinliği beğendiğim yerdeWuhuuuu. Fotodaki sen isen o parayı verdiğine değmiş bence. Maşallah 41 kere. Süper ötesi yakışmış. Herkes hayran olacak sana. Nişanlına gösterme bence. Ağzı açık kalsın düğün günü. O gelinlik senin üzerine dikilmiş gibi. Keşke onu alıp giysen :)
Bi de sana 3,000 tl diyen yerde mi dikilecek gelinlik?