Kafam karisti hocam

gul333

»Ho$GeLDiN MeLeĞiM«
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
1.140
1.101
Hocam merhabalar.Ben 13 martta adetim basladi ve asilama icin o gunden itibaren 11 gunde toplam 1200 unite pregon igne kullandim 8 tane yumurtam gelisti diye doktorum asilama yapmadi catlatma ignemi de vurdurmadi yumurtlama gunumden bi gun once ve bi gun sonra birlikte olduk esimle..9 gun sonra kahverengi leke geldi uc gun surdu kesildi.12 nisan adet gunumdu olmadim dun test yaptim 1 gun gecti diye evde.Onda da negatif cikti ama hala adet olmadim aceba evdeki testte yanilma payi olabilir mi yoksa ignelerden dolayi kahverengi leke ve adette gecikme olabilir mi hocam

Merhabalar : Kanda gebelık testi vermenızı tavsıye ederım . Kesın sonuc kanda yapılan test verecektır. Bol sans dılerım.( Aşılamada cok hafıf bır uyarım yapılmalıdır. yumurta uyarım surecı deneyım gerektıren bır durumdur. Gebelık testınızın sonucuna gore öykunuzu bızımle paylasır ısenız daha detay bılgı verebılırız. )
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…