.kafam karıştı.bilgisi olan yokmuuu..hamilemiyim.

dudu58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
105
7
96
34
Erzincan
slm kızlar benim yumurtlama tarihi 29 kasımdı ilk defa kasıklarımada ağrılar girmişti zaten biz 28,29,30 da ilişkiye girdik benim benim göğüslerim 31 inde ağırmaya başladı 1 ocakta tekrar ilişkiye girdik sağ kasığım ve sağ bacağım ağırmaya başladı ben dayanamadım çok erken bilyorum ama evde idrar testi yaptım negetifti.. .şimdiyse kasık ağrım yok sadece cok hafif bacak ağrım ama çok hafif ve göğüslerim hala hassas ... sizce ne anlama gelyo bilgisi olan varmı ....:44:

Son düzenleme:

bana adet ağrıları gibi geldi. adetin gecikmiş ama stresten olabilir.göğüs hassasiyeti adette de olur,hamileliğin göğüs belirtisi benim sadece ucundan belli oldu. iki parmağınla göğüs ucunu sıktığında diğer aylardan farklı bir acı olur

benim adetime 9 gün var daha..hiç böyle olmazdı..

benim adetime 9 gün var daha..hiç böyle olmazdı..

canım 9 gün varken daha hiç belirti olmaz yani regle 3 gün 2 gün kaldı desen bir derece ama kendini bu kadar dinleme,yok yere stress olma.

belirtiler adetren önce oluşmazmı

en erken belirti kesin bilinen ovülasyon döneminden 8-12 günden sonra oluşur. yumurtayla spremin buluşup rahime yolculuğu başlayıp tutunmasıyla hcg hormonu salgılanır. salgılanan hcg bazen kişinin farkedebileceği belirtiler gösterebilir. meme ucunda hassasiyet gibi... meme de dolgunluk regl öncesi olur ama regl döneminde meme ucunda hassasiyet nadir rastlanır. ufak farklar vardır yani. bu belirtileri çoğu zaman hissedemeyiz ve sık sık burada hamilemiyim sorusuyla kendimizi yer bitiririz. yani ovülasyondan sonra 15-20 gün bekleyemezsek 9 ay nasıl geçer bir düşünsene, demek istediğim kendinde belirti arama. sana yazık , varsa bebeğe yazık , eşine yazık çevrendekilere yazık , herkesi stress yapmaktan başka hiçbirşeye yaramıyor , hele sonu hüsransa daha kötü bunalıma bile sürükleyebilir.

ben hamile olduğumu adetime 5 gün varken öğrendim. yumurtlama tarihi erken olunca biraz daha erken öğrenme şansın oluyor. ama 9 gün varsa belli olmaz daha. o çok heyecanlı bir bekleyiş,ben de o yollardan geçtim,ama biraz daha sabret derim. acele etme,o bebiş zamanını bilir ve senin için en uygun zamanı bulur.

Arkadaslar esim dort aydir yanimda yok gorevde uc aydir gecikmelide olsa adetimi gordum bu ay gecikti bende idrar testi yaptim iki tane negatif cikti kan adet oldum bir gun surunce kan testi yaptirdim hcg <2 cikti hamilr degilim ama kasiklarimda ve belimde ki agrilarin sebebi ne olabilir ki ?

10 gün önceden bazı belirtiler olabilir çoğu hamileden duydum benim şaşırdığım ağrılarım hafifledi önceden daha çoktu neyseki bi hafta kaldı sabredecem

ağrıların iki taraflımı

Evet iki tarafli tatlim anlam veremiyorum sonucalara gore degilm goguslerimde renk koyulasmasi yada gobegimde cizgi vs. Yok ama hafif agrilarim ve gogus dolgunlugum var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…