Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kafam karışık :(
- Konu Sahibi kahve85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yok canım adet olunca değil. adet gününden 1 hafta geçikmeden sonra kan testinde anca çıkar dedi :)Burda yazdiginizi anlayamadim benim adetim de 3 GÜN gecikti ozamana kadar 3 4 test yaptim negatif tabi.
Ama dün adet oldum hala hamile olma ihtimalim var mi yani yoksa yanli mi anladim
Hay allah ya. bende erkenden bi sürü test yaptım 40 tl param gitti boşu boşuna ...Bende bugün lekelenme oldu sandim erken test aldim negatif cikti, testi yaptiktan yarim saat sonra regli oldum.
Ben ne zaman test yapsam bir kac saat icinde regli oluyorum :/
valla hala adet olmadım. bekliyorum off ilkinde böyle olmadım hiç. allahtan işteyimde zaman geçiyor oyalanıyorumbiraz daha bekle
kan testi yaptırsanız o zaman bu kadar strese gerek kalmaz..valla hala adet olmadım. bekliyorum off ilkinde böyle olmadım hiç. allahtan işteyimde zaman geçiyor oyalanıyorum
stres yaptıkça regl olmuyor insan zaten..kısır döngü stres sebebiye olmuyosun,olmadıkça daha çok stres oluyosun :):)
yaptırıcam da hemşire adetin 1 hafta geciksin ondan sonra kan testi yaptır dedi. bende bekliyorum heyecanlı heyecanlı :) valla böyle görmedik gibi her gün yazıyorum kusura bakmayın artık. heyecanımı sizlerle paylaşıyorum.:)kan testi yaptırsanız o zaman bu kadar strese gerek kalmaz..
stres yaptıkça regl olmuyor insan zaten..kısır döngü stres sebebiye olmuyosun,olmadıkça daha çok stres oluyosun :):)
görmediniz tabi ,ilk çocuğunuz sanırım :):) şaka tabii:)yaptırıcam da hemşire adetin 1 hafta geciksin ondan sonra kan testi yaptır dedi. bende bekliyorum heyecanlı heyecanlı :) valla böyle görmedik gibi her gün yazıyorum kusura bakmayın artık. heyecanımı sizlerle paylaşıyorum.:)
kan testi gecikmeye gerek olmadan belli olur.sadece değerlerin yükselmesi beklenir..ama en azından gebelik var mı onu öğrenirsiniz..
yok canım adet olunca değil. adet gününden 1 hafta geçikmeden sonra kan testinde anca çıkar dedi :)
Sağol canım yanlış anlamisim :))
Biraz bekle canim 2 ci testi hemen yapma.adetin 1 gün mü geçti? ?adetim gecikti. bebek istiyoruz. eczaneden erken gebelik testlerinden aldım. eczacı 15 güne kadar gösteriyor dedi. yaptım ama sonuç negatif ama adette olmadım. bitanede normal testlerden aldım onudamı yapsam acaba yoksa daha beklesem mi
adet hasaplayıcıya göre 26sında adet olmam lazımdı. ama 28 gün den hesaplarsak 02.05. te olmam lazım. en son adetim 04.04. te başladı :) bulmaca gibi oldu bu hesap :):)Biraz bekle canim 2 ci testi hemen yapma.adetin 1 gün mü geçti? ?
off off keşke 2. olsa ben neredeyse 5 test yaptım salak gibi :)Biraz bekle canim 2 ci testi hemen yapma.adetin 1 gün mü geçti? ?
Sormayin valla, bende gittim önce kan aldirdim 30 euro, üstüne erken hamilelik testi 20 euro birde oturup bekledim bi yerde kahve ictim kafadan 60 euro cöp :/ Oturdugum cafe dede regli oldum, gülüyorum aglanacak halime :)Hay allah ya. bende erkenden bi sürü test yaptım 40 tl param gitti boşu boşuna ...
Adet hesaplayicisini bir kenara birak en son ne zaman adet oldun?? Ve adetlerin duzenlimi?? Geciktigi oluyormuydu??adet hasaplayıcıya göre 26sında adet olmam lazımdı. ama 28 gün den hesaplarsak 02.05. te olmam lazım. en son adetim 04.04. te başladı :) bulmaca gibi oldu bu hesap :):)
enson 2 adet tarihimi biliyorum biri : 13 martta başladı en son 4 nisanda adet oldum ve hala adet değilim..geçikmedi hiç bugüne kadar.Adet hesaplayicisini bir kenara birak en son ne zaman adet oldun?? Ve adetlerin duzenlimi?? Geciktigi oluyormuydu??
haydaaa .. off biz kadınlar alemiz bile bile erken olduğunu sabır edemiyoruz. neyse hayırlısı olsun canım.. bendede evde bi test var yapmak için deliriyorum şuan ama biraz daha beklicem sabır ediyorum :)Sormayin valla, bende gittim önce kan aldirdim 30 euro, üstüne erken hamilelik testi 20 euro birde oturup bekledim bi yerde kahve ictim kafadan 60 euro cöp :/ Oturdugum cafe dede regli oldum, gülüyorum aglanacak halime :)
Canim o zaman gecmemiski dahaenson 2 adet tarihimi biliyorum biri : 13 martta başladı en son 4 nisanda adet oldum ve hala adet değilim..geçikmedi hiç bugüne kadar.
Sabredebiliyorsaniz sabredin derim valla :)haydaaa .. off biz kadınlar alemiz bile bile erken olduğunu sabır edemiyoruz. neyse hayırlısı olsun canım.. bendede evde bi test var yapmak için deliriyorum şuan ama biraz daha beklicem sabır ediyorum :)