Kafam Karışık

Evet bende fark ettim ve konuyu düzenledim. Belki de bu sorunları 2. planda tutup önce zaman geçirerek gerçekten anlasa bilcekmiyiz buna dikkat etmeliyim.

Konuda ki açıklamalarımı okudunuz mu ? Bu aksama böbrek nakliyle alakalı ve bu nakil ne sorunlar yaratır ? Bunu öğrenmeye çalışıyorum.

Başından söylemesi lazımdı
o noktada ayıp etmiş
iyi bir insansa eğer bir şans ver derim
senin içinde bir kipirdama oldu mu ?

Hani bi film fragmanında diyor ya; kalbi sakat olmasın..
Sana değer veriyosa, vericekse ne biliyim yaa bence biri olucaksa hastalıkta sağlıkta işte ..

İlk başta Allah sağlık versin beyefendiye. Kendi kendinize düşünmek elbette hakkınız ki bunu kimse yargılayamaz. Bu herkesin başına gelebilir, hepimiz birer engelli adayıyız sonuçta, lakin bu işler gönül işidir. Severseniz kolu bacağı olmasa da herkesten daha da tam gelir gözünüze, sevmezseniz eğer her an gözünüze de batabilir bu durum. Allah korusun ben nişanlımın başına ne gelirse gelsin gözümü kırpmadan yanında olurum ama dediğim gibi ben onu seviyorum. Gerçekten düşünün bunu, ama ona acımakla alakası yok bunun, sonuçta gönül meselesi. Ben ilerde tüm bunları kaldıramam diyorsanız yol yakınken hiç sürdürmeyin ki kimsenin gönlü kırılmasın.

Senin yarın ne olacağına dair bir garantin varmı canım. Bence bunu düşün ve öyle karar ver, derim.

Benim eşim 2 yıl önce traafik kazası geçirdi ve ayağı aksıyor %8 engeli var yani sapasağlamken, hoşlandıysan bu sorun olmamalıydı demek ki hoşlanmamışsın kendince bunu sebep yapıyorsun

Benim eşim 2 yıl önce traafik kazası geçirdi ve ayağı aksıyor %8 engeli var yani sapasağlamken, hoşlandıysan bu sorun olmamalıydı demek ki hoşlanmamışsın kendince bunu sebep yapıyorsun
Arada soyle bı fark var siz aşık olmussunuz evlenmıssınız o yüzden bunu hiç sorun yapmamıssınız. Ben yenı tanıyorum ve bu aksaklık böbrek naklınden kaynaklanıyor endıselerım bu yönde.

Adiniza cok uzuldum acilen psikoloji nakli olmalidiniz ki empati yeteneginiz gelissin ve boyle seyleri sorun etmeyesiniz.

Kusura bakmayin diger arkadaslar kadar yumusak olamadim

Lutfetmissiniz bir de ayagi aksak gordunuz diye birakip gitseymissiniz oracikta:) Ne olmus ayagi aksaksa yani ben anlamadim? Bu neden sikinti olsun ki.

İcinize sinmediyse sorun olur diyorsaniz bence de gorusmeyin buna hakkiniz var.
Ama gercektende adam gibi bir erkek bulmak cok zor.
Hicbirimizin garantisi yok dedikleri gibi.
Begenmissiniz anlasilan ve ciddi bir beraberlige baslayacaksaniz bence kafaniza takilanlari arkadasina ya da kendisine acik acik sorun. Cumlelerinizi guzel sectiginiz surece rencide olacagini dusunmuyorum.

Adiniza cok uzuldum acilen psikoloji nakli olmalidiniz ki empati yeteneginiz gelissin ve boyle seyleri sorun etmeyesiniz.

Kusura bakmayin diger arkadaslar kadar yumusak olamadim
Bence sizinde bı nakle ıhtıyacınız var empati kura bilseydinız benim yerımede düşünüp kafamın karışıklıgını anlayıp bunu yazmazdınız. Teşekkürler

Lutfetmissiniz bir de ayagi aksak gordunuz diye birakip gitseymissiniz oracikta:) Ne olmus ayagi aksaksa yani ben anlamadim? Bu neden sikinti olsun ki.
Yazımı duzenledım kendimi düzgün ifade edemedıgım için ve yorumlarda da endişemı açıkladım sorun ayagının aksaklıgının böbrek naklinden kaynaklanması. Ne gibi sorunlar doğurur ilerde nelerle karşılasa biliriz. Kafamı kurcalayan şeyler bunlar, nasıl evrelerden gecılıyor böbrek naklinden sonra vs.

Her sey allahtandir. Benim icime oturdu oyle okuyunca. Bobrek ameliyati olmustu uzak bi akrabam valla 8 sene oldu benden iyi sagligi. Bi arastirin isterseniz bu durumu internette.

Belkilerle olmaz böyle işler. Ayağının düzelmeyeceğini ve bundan sonra hep böyle kalacağını düşünün ve ona göre verin kararınızı. Düzelirse, şükredersiniz, düzelmezse de en azından ben onu böyle kabul etmiştim dersiniz. Onu bu şekilde, içinize sinerek kabul edebiliyor musunuz, bence bu soruyu sormanız lazım kendinize, biz ne desek boş. Biz yaşamayacağız sonuçta.

Böbrek nakli konusuna değineyim ben.Böbrek nakli maalesef ömürlük olmuyor belirli bir süre sonra tekrar nakil olması gerekiyor.Bu sürede kişinin böbreğine iyi bakıp bakmamasına göre değişebiliyor.Yaklaşık 15-20 sene arası değişebiliyor.Klasik bir söz var hastalıkta ve sağlıkta diye.Eğer bu söze inananlardansanız ve herkes bir engelli adayıdır diyorsanız devam edin.Ya da şimdiden vazgeçin.İkinize de yazık olmasın.

suanki sevgilimle ilk tanıştıgımızda giyimi düzgün, yakısıklı, o kadar iyi görünümlü biriydi ki. Ama şimdi geldiğimiz nokta bana kaba saba konusan, hırslarını, ezikliklerini benden cıkaran, ortak dünya görüşümüzün olmadığı iki farklı insanın zoraki birleştirdiği hayatlar g,b, bişey. Adam o kadar öküz ki, doğum gunumu p*ç etmekle kalmadı, hediye bile almadı. Ayağında aksaklık olsun, kalbinde, beyn,n de olmasıın da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…