Kafam Karışık

güvenme güzelliğine bir sivilce yeter
güvenme malına bir kıvılcım yeter .
dış görüntüye aldanma . kişilik herşeyden daha önemli .

sen garanti mi yaptin herdaim saglikli engelsiz olacagina dair ??
herkez engelli adayidir,

bence genc den uzak durun ,

biz insanlar ne kadar aciziz insanları kusurları ( eğer ki buna kusur denebilirse! ) ile kabul etmek yerine sanki hiç bizim başımıza gelmeyecekmiş gibi davranırız.

duygularinizda ozgursunuz bunun icin uzulmeyin.
kabul edersiniz yada etmezsiniz tamamen size kalmis.
keske sizi tanistiran kisi soyleseymis bunu
aksakligi cok mu?

İlk gördüğümde çok şaşırdım çünkü bana ne kendisi söyledi ne de ortak arkadasımız. Evet kırmamak için oturdum ama geçirdiğim zamandan çok keyif aldım. Ve tekrar kalktıgımızda ayağı hiç dikkatimi çekmedi. Eve geldiğimde annemle ve ablamla konustum bu konuyu anlattım. Bu sana kalmıs bi şey. Kendi içinden nasıl geliyorsa öyle yap dediler. Ve aynı sekilde bende onlara bizimde basımıza gelebilir böyle bi şey dedim. Ve inanın çok üzüldüm. Ama mesela ilerde bu sorun olurmu diye korkuyorum. Böbrek nakli ameliyatı da çok büyük bi ameliyat ya da bununla ilgili saglıgında sorunlar olurmu. Korkularım bunlar

Bacagı tekrar düzele bilirmiş ama düzelmeyede bilirmiş.

Evet, belki de düzelir ve Allah korusun aynı gün sizin başınıza bir şey gelir ve sizin bacağınız aksamaya başlar.

Kişiden kişiye değişir, bazıları gerçekten sorun edebiliyor böyle şeyleri.

Ben -samimiyetle söylüyorum- sorun etmeyen gruptayım, bana o kadar doğal geliyor ki.

Sokakta yanımdan geçen yüzü yanmış, aşırı kilolu veya zayıf vs insanlara bakmıyorum bile.

Sadece rahatsız olmasınlar diye ya da acıdığımdan da değil, bana farklı ya da acayip gelmiyorlar.

Hepsinden milyonlarca var hayatta, binlerce görme engelli, ayağı aksayan, fiziksel kusuru olan.

Milyonlarca mavi gözlü, kumral saçlı vs gibi...

Bana bu kadar doğal gelirken de "elalem ne der" diye düşünmek aklıma bile gelmez.

Endiselenmek, gelecegi dusunmek senin en dogal hakkin. Bazilari sorun eder, bazıları etmez. Bunu bilemiyorsunuz. Bobrek nakliyle ilgili bir sorun olamayabilir belki. Benim de var tanidiklarim masallah cok iyiler.
Aksakligi cok muydu?

Korkularında çok haklısın bence ben olsam bende korkardım düşünürdüm..
Bunun için kendini kötü hissetme sakın
Biraz zaman ver kendine iyice düşün ölç biç duygularını isteklerini düşüncelerin korkularını koy ortaya
İnşallah en doğru kararı verebilirsin.

Endiselenmek, gelecegi dusunmek senin en dogal hakkin. Bazilari sorun eder, bazıları etmez. Bunu bilemiyorsunuz. Bobrek nakliyle ilgili bir sorun olamayabilir belki. Benim de var tanidiklarim masallah cok iyiler.
Aksakligi cok muydu?
Evet çok. Belli etmeden yürümeye çalışıyor bi kaç hafta önce çıkmış bu sorun ortaya

Ben olsam bu sebepten asla birakmazdim. Degil ayagi aksasin isterse felcli olsun...

Ama bu herkesin kabullenebilcegi bisey deGil. Siz kabul etseniz bile tanistiran arkadasinizin bunu size soylemesi gerekirdi...

Evet çok. Belli etmeden yürümeye çalışıyor bi kaç hafta önce çıkmış bu sorun ortaya

Benim esimin nisanlandiktan sonra oldu, omur boyu da olsaydi hiiiiic onemsemezdim, ona canim feda. Cok sukur iyilesti gecti gitti.
eger sen istemiyorsan simdiden vazgec. Herkes kaldıracak diye bir sey yok..
Sizi tanistiran kisi kesinlikle bunu soylemeliydi...

Ben onu tanımayı çok istiyorum. Sanırım bunu sorun yapmamalıyım. Beni sevip değer verdikten sonra daha önemli bi şey yok ki.

İlerde bi sorun olur mu derken neyi kastediyosunuz? Yeniden böbrek problemi çıkar mı? Diyalize girer mi? Bunlar mı? Yaaa şu hayatta herşey imtihan cnm bnm.. Başımıza ne geliceğini hiç bi şekilde kestiremeyiz.. Tabiiki tedbirimizi alırız ama gerisi allahtan.. Heleki sağlık sorunlarında..

Çok şükür nakil olmuş.. Sağlığına kavuşmuş.. Bunca badireden snra herşeyin kıymetini daha çok biliyodur o kişi.. Yaşamanın, sevmenin, şefkatin, sağlığın... Oyüzden sağlığı %100 yerinde olan nice insandan daha çok değer verir, değer bilir..

Elbtte durup düşünüyosunuz.. Vericeğiniz karar kolay değil ama sadece sağlık sorunları sebebiyle vazgeçmeyin.. Çnkü yarın bi gün o sağlık sorunu bizimde başımıza gelebilir..

Evet bunu bende düşünüyorum. Kendisiyle açık bi sekilde konustum sağlık durumunu. Sonuçta bi adım atıcaksam her şeyi bilmem gerekiyor. Böbrekle ilgili bi sorun yaşama ihtimali yokmuş. Ama dediğin gibi herşey Allahdan... Ve bana dedi ki her şeyi bilmeye hakkın var ama sunuda bil eger bi adım atarsak ilerde senin bi sorunun olursa seni bırakırsam adam değilim.

benim bi arkadaşımın sevgilisinin bir bacağı diz kapağından yoktu! bunu düşünün başka ebepten ayrıldılar ama çok mutlulardı beraberken... bence önemli değil hem de insanca kadına değer vermeyi bilen biriyse hiç önemli değil

Bu konuda takintiliysaniz bir bahane bulun, bir daha gorusmeyin.
Ayagini gordukten sonra kirilmasin diye karsisina oturmakla lutfetmissiniz.
"Ama kalbi iyidir, ama bizim de basimiza gelebilir" vs laflarla adami size acindirip yarandiracak degilim ben. Bunlari zaten hepimiz biliyoruz. Ayrilin bence. Bundan sonra aracilara da kriterlerinizi acikca soyleyin.

Ben onu tanımayı çok istiyorum. Sanırım bunu sorun yapmamalıyım. Beni sevip değer verdikten sonra daha önemli bi şey yok ki.
Bence siz elektrik almadınız bu Bey'den eğer gerçekten elektrik almış olsaydınız ayağında ki aksaklık gözünüze bile gözükmezdi,ayrıca ikili ilişkilerde bir tek karşı tarafın sevmesi gerekmez sizin de onu sevmeniz gerek,eğer içinizde kıpırtı ve heyecan yoksa görüşmenin bir anlamı yok.

Gelirken çiçek yaptırmış daha ne kadar düşünceli olabilir ki değilmi ? Özellikle bu devirde...

Ayrica "bobreklerle ilgili sorun yasama ihtimali yokmus" diye bir sey olmaz. O kisi omur boyu ilac kullanacak, organ nakli oldugu icin. Vucut o organi her seye ragmen, uzun zaman sonra bile reddedebilir ve bobrek yetmezligi tekrar baslayabilir. Boyle bir seyin garantisi yok yani, o dedigi sey yanlis.

Ben olsam olaya çok duygusal yaklaşır bu nedenle asla görüşmeyi kesmezdim ama aksini yapabilirsin diye kimsenin seni yadırgamaya hakkı yok, bu bir tercih yalnız bu nedenle görüşmeyi kestiğini açık edip adamı üzme. Çok dikkatli ol bak bu önemli bir mesele.

Ayağını görünce şaşkınlık yaşamakta haksızmıyım size ? Okadar konuştuk ne arkadasım ne de kendisi bahsetmedi. Bunun şaşkınlıgını belli edip onu kırmak istemedim. Yanlış ifade etmiş olabilirim orda kendimi. Ayrıca aracılara kriterlerinizi söyleyin demişsiniz. Benim böyle bi arayışım ne vardı ne de aklımda hayatıma birini almak vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…