Kafam karışık

Nlgnalb

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
6
0
6
34
Bursa
Bir ay önce normal günümde hastalandım fakat bittikten tam bir hafta sonra tekrar regli oldum 3 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi ve daha önce hiç düzensizlik yaşamamıştım şuanda ise 10 gün gecikmem var testlerde negatif çıkıyor sizce hamile olma ihtimalim var mı ?

ben hamile değilim ama durumun hamile olabileceğini gösteriyo yani gecikme,sonrasında yakın zamanda tekrar regl olma.ben burda çok araştırma yaptım biraz bekle tekrar test yap derim.stresinde bu durumları oluşturabileceğini duymuştum

Hamilelik belirtisi olarak sadece gecikme var başka hiçbir belirtide yok o nedenle şüpheliyim zaten

Cnm ben de geçen ay aynı şeyi yaşadım.adetim bitti,5 gün sonra tekrar oldum.2 gün sürdü.doktora gittim hemen.yerleşme kanaması diye bişi varmış gebe kalanlarda. o sandım.ama değilmiş.gerçi tatmin edici bi netice de alamadım.fitil verdi yolladı.bu ayki adetim de tam 11 gün gecikti.aha dedim tamam hamileyimmm..derkeeeeenn 2 gün önce adet oldum.yani geçen ay ekstradan gelen kanamam bu ayki adetimi ötelemiş.

Ben ekstradan gelen kanamadan sonraki dönemi dayında bugün 10 günlük gecikme oluyor peki ilk regli dönemini mi dikkate almalıyım yoksa ekstradan 1 hafta sonra olanını mı ?

Ben ekstradan gelen kanamadan sonraki dönemi dayında bugün 10 günlük gecikme oluyor peki ilk regli dönemini mi dikkate almalıyım yoksa ekstradan 1 hafta sonra olanını mı ?

Bildiğim kadarıyla ilk adet dönemini dikkate alman gerekiyo.Sonradan gelen kanama adet kanaması değil.düşündüğüm şey bende çıkmadı ama sende olabilir.''Yerleşme kanaması'' Kan tahlili sonuç verir muhtemelen.He bi de soğan kürü falan uyguladıysan o da ekstradan kanama yapar.Hayırlı haberlerini bekliyorum cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…