Kafam karışık

Mickey mouse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
27
2
86
41
Merhaba sevgili anneler önceki konularımi bilenler vardır.Oglum dehb hastası ilaç kullanıyor.Oglumun kontrol tedavi herşeyi ile ben ilgileniyorum.Babasi hem inanmıyor hem de uyulması gereken hicbirsrye uymuyor.Defalarca uyarmama rağmen aldığı günlerde çocuğa devamlı telefon veriyor.Bense oğlumun iyiliği için kurallar çerçevesinde bazen hiç vermiyorum bazense sınırlı veriyorum.Korkuyorum.Oglum benimleyken herşeyi kontrollü olarak sınırli olarak devam etmek istiyorum ki doktorumuzda dehb de ilaçla birlikte kurallarinda olması gerektiğini söyledi.Ba basi ile birlikteyken her şey sinursiz benimleyken de sinurli.Bunu ilerde kullanmasindan korkuyorum.Bir de babannesi ve amcasına düşkün.Onlari tercih etmesinden korkuyorum.Yukarida yazmayı unuttugumu fark ettim.Bosandim 1sene olacak.Tecrubelerinize ihtiyacım var.Tesekkur ederim

Çok üzüldüm adınıza. Yani çocuğunuzun durumu elbette düzelir. Ama bunun için babasının işbirliği yapması lazım sizinle. Sert bi şekilde konuşsanız. Bu çocuğun iyiliği için böyle davranmak zorundasın. Geleceğini hiç mi düşünmüyorsun vs. Eğer hala devam ederse mahkemeye veririm çocuğun durum belgeleriyle görüş günlerini sınırlarım diye tehdit etseniz?

Çok üzüldüm adınıza. Yani çocuğunuzun durumu elbette düzelir. Ama bunun için babasının işbirliği yapması lazım sizinle. Sert bi şekilde konuşsanız. Bu çocuğun iyiliği için böyle davranmak zorundasın. Geleceğini hiç mi düşünmüyorsun vs. Eğer hala devam ederse mahkemeye veririm çocuğun durum belgeleriyle görüş günlerini sınırlarım diye tehdit etseniz?
Babası narsist.Zaten evliliğimi bitirme nedeni de bu.Uzun uzun anlattım.Birlikte hareket edelim dedim ama yok.Hicbir zaman yanimda olmamıştı çocuğu için de onu devam ettiriyor

İşbirliği yapmadan çok zor, psikiyatrist kontrolüne geliyor mu, gelmeli mutlaka.

Bizde eşim kuralsız değil ama benden biraz daha esnek, ben tabii ki kötü anneyim.
Aradaki birazcık bile beni kötü yapıyor, sizde dengeler tamamen farklı.

Dehbli çocuklar her türlü bağımlılığa yatkın.
Kimbilir telefon ne kadar öfkeli yapıyor çocuğu.
Hiç mi hak vermiyor size, iletişim kurabiliyor musunuz?

Dehb tanisi var ise, bir avukatla gorusun (velayet sizde sanirim) doktoru tanikliginda gorus günlerini azaltmak için dava yoluna gidin. Dehb tanili bir cocugun ozel ilgi alamamasi, kontrollerine onem verilmemesi, sinirlamalara uyulmamasi da istismara giriyordur diye dusunuyorum zira.

Dehb tanisi var ise, bir avukatla gorusun (velayet sizde sanirim) doktoru tanikliginda gorus günlerini azaltmak için dava yoluna gidin. Dehb tanili bir cocugun ozel ilgi alamamasi, kontrollerine onem verilmemesi, sinirlamalara uyulmamasi da istismara giriyordur diye dusunuyorum zira.
Evet velayet bende teşekkür ederim

İşbirliği yapmadan çok zor, psikiyatrist kontrolüne geliyor mu, gelmeli mutlaka.

Bizde eşim kuralsız değil ama benden biraz daha esnek, ben tabii ki kötü anneyim.
Aradaki birazcık bile beni kötü yapıyor, sizde dengeler tamamen farklı.

Dehbli çocuklar her türlü bağımlılığa yatkın.
Kimbilir telefon ne kadar öfkeli yapıyor çocuğu.
Hiç mi hak vermiyor size, iletişim kurabiliyor musunuz?
Hiç hak vermiyor.Doktora gelmiyor ha gelse de değişen pek birşey olmuyor doktorun dediklerini uygulamıyor.Etrafindaki insanlar ilaç almasa da olabilir demiş onlara inaniyor

Back
X