merhaba arkadaşlar, benim son adetim 21 haziran ondan beri adet görmedim, doktora gittim kist yok ama hormonlarda bozukluk var dedi tarlusal verdi adetin 3. günü gynelle kullanmaya başla dedi bi de şeker hapı verdi. tarlusal bitti ama ben adet görmedim 10 gün bekledim sadece kahverengi-kırmızı arası 3-5 kez akıntı geldi. 8. gün test yaptım negatif çıktı. yola çıkmak zorunda kaldığım için tekrar muayene olamadım ama doktora danıştım gynell' e başla dedi ben de başladım ama son dört gündür göğüslerim aşırı derecede acıyor daha önce acı hiç bu kadar uzun sürmemişti. şimdi napsam diye düşünüyorum, test yanlış mı acaba diye düşünüyorum çünkü başka bi bölümde benim kullandığım testin yanlış sonuç verdiğine dair başlık açılmış bir de benimkinin son kullanma tarihi de yaklaşmıştı aldıktan sonra farkettim. ama bişey olsa ultrasonda doktor görmez miydi? hamile değilsem de acaba bu göğüs acısının başka bi sebebi var mı biliyor musunuz? uzun oldu ama umarım soruma burda cevap bulurum:26: şimdiden teşekkürler kızlar