Kafam karışık,yardım lütfen

strawberrylips

oğlum ve minik meleğim❤
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2007
4.311
370
363
43
Arkadaşlar benim bat ım 3aralıktı bu ay da 2yada3 ünde olmam gerekiyordu ve ben 1ocakta test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm bundan iki gün sonra testi tekrarladım çizgi biraz daha belirginleşti ve ben dün akşam yeniden yaptım daha belirgin bi çizgi vardı bugün sabah ilk idrarla son kez denemek istedim ve çizgi silik şekilde çok asabım bozuldu perşembe kan testi yaptıracağım çizginin daha koyu çıkması gerekmezmiydi yardım lütfen

Eklentiler

• IMG_20150106_115320.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 3.074
Son düzenleme:

Eklentiler

• IMG_20150106_133133.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 2.998
Bi resim daha ekledim bu arada sadece kasık ağrım,arada bel ağrım ve göğüslerimde aşırı hassasiyet var

İNŞ GÖNLÜNÜZDEKİ GİBİ OLUR. BENİMDE 7 ARALIK BAT TARİHİMDİ.
yarın sabah bir idrar testi yapayım diyorum. benimde genelde bi kaç gün önce gelir. 15 ekim 12 kasım ve 7 aralık şeklinde adet tarihlerim. iki tane meraktan test yaptım silik çıktı bana göre :) umarım gönlümüzden geçenler olur. sizinki gibiydi benimkilerin görüntüsü

ikinci test daha belirgin görünüyor evet :)
İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göreversin test yaptırıcam ama dışarıda çok kar var çıkamadım bir türlü umarım hakkımızda hayırlısı olur ve bebişlerimize bu yıl içinde sağlıkla kavuşuruz

Testte çizgi var daha yeni hamilelik olabilir,butun yaptıgın testler aynı marka testmıydı? Markası farklıysa cızgılerın silikliği farkedebiliyor,bence pozıtıf ama kan testınıde bıran once kosa kosa yaptır.. Darısı basımıza:)

Yok canım markaları farklıydı olabilir dediğin ama telaşlandım işte yarın gideceğim inşallah bu arada Allah isteyen herkese nasip etsin kendim ve sizler içinde dua edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…