• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık yardım edin lütfen

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.281
298
Kızlar merhaba öncelikle belirteyim 6 aylık kızım var ve bazi sebeblerden ötürü emziremedim 2.5 aya kadar emdi ben dogum kontrol hapı ile korunuyordum şuan bıraktım ve daha öncede bunla korundum evlendikten sonra neyse bu ay regl cok farklı geldi 29 unda geldi pembe kahve ile 1 ped dolmamıştır 31 de bitti ben 6 gün regl olan ve dolu dolu pıhtılı olurdm ögle bişi olmadı dün test yaptım negatif akşama emara giricem uyku halim fazla aynı kızımdada ögle olmuştu
Negtif teste güvenerek 7 de beyin emarı çekilecek kan veremiyorum hastae uzak ve bebeğimi dişarı çıkaramam kar var ve hala yagıyor akşam eşim arabayla alıp hastaneye götürücek 7 de izin aldı işten. Şimdi teste güveniyoruö bişi olsa çıkardı dimi silikte olsa

Saat 7 de çekildim emarı gerçekten çook yardımcı oldu kk sagolsun

Saat 7 de çekildim emarı gerçekten çook yardımcı oldu kk sagolsun
Çok üzüldüm keşke erken okuyup içini rahatlatabilseydim.
Bence hamile değilsin test bile öyle söylemiş. Hem hamile olsan bile ilk 3 hafta yaptığın hiçbişey bebeği etkilemez demişti bana doktorum için rahat olsun yani.
Bide doğum kontrol hapını bırakınca en az 2 ay korumaya devam ediyor diye biliyorum.
Adet miktarının değişmeside kesinlikle hapı birakmanla alakali.
Emar sonucunun tertemiz çıkmasını dilerim hoşçakal.

Çok üzüldüm keşke erken okuyup içini rahatlatabilseydim.
Bence hamile değilsin test bile öyle söylemiş. Hem hamile olsan bile ilk 3 hafta yaptığın hiçbişey bebeği etkilemez demişti bana doktorum için rahat olsun yani.
Bide doğum kontrol hapını bırakınca en az 2 ay korumaya devam ediyor diye biliyorum.
Adet miktarının değişmeside kesinlikle hapı birakmanla alakali.
Emar sonucunun tertemiz çıkmasını dilerim hoşçakal.
Canım sağol o sinirle üyeliğimi iptal ettirip geri açtırdım 15 ocakta belli olucak bn negatif diye avunup regl olmayı bekliyorum 28ini

Canım sağol o sinirle üyeliğimi iptal ettirip geri açtırdım 15 ocakta belli olucak bn negatif diye avunup regl olmayı bekliyorum 28ini
Kadınlar kulubu olarak cumleten 15 ocak bekliyoruz sanırım benimle birlikte yazısdığım herkesin bat 15 ocak. Ama bence sen hamile değilsin. Rahat ol

Kadınlar kulubu olarak cumleten 15 ocak bekliyoruz sanırım benimle birlikte yazısdığım herkesin bat 15 ocak. Ama bence sen hamile değilsin. Rahat ol
Emar 15inde belli olcak regl 28inde bebegim çok sagol inşallah canım gerçi bu ay eşim ben koruncam dedi şimdi kaçak yapıyo arada bakalım ondan korkum :(

Back