- Konu Sahibi cileklimuz
-
neden birilerinden vazgeçiyorsunuz ki
bu başlı başına bi hata
ayrıca paşazade seni kısıtlasın ama sana yapma dediklerini kendi yapsın
oldu yaa
sen de yap aynılarını takma onu
Sende görüş arkdaşlarınla onun sana bu kadar karışmasına izin verme
Madem o hoşlanmıyo bundan sanada aynı şeyi yapmasın
Kendini tutmaya çalış biraz olayı hemen kavgaya tartışmaya götürme
Sende yap aynılarını bak sen nasıl rahatsız oluyosan bende oluyorum de
Başkada yapcak bişey yok gibi
Niye kızlı-erkekli ortamlara girmesine izin vermiyorsunuz?
Bu insanın doğasında var, yani arkadaş edinmek, gezmek vs...
Her kızlı-erkekli ortama giren sevgilisini aldatsa doğru düzgün ilişki kalmaz.
Bir de o bunu sakladığı için hatalı...
Niye saklıyor ki bu onun en doğal hakkı.
Çok yanlış düşünüyorsunuz, sıkıyorsunuz bence karşınızdakini.
ya ben bunu anlamıyorum arkadaş daha 18 yaşındasın ve bi onsuzluğa dayanabilsem diyosun yaaa. bi kere bunu at kızım kafandan öyle de bişey yok. öyle güzel vazgeçersinki sen bile şaşırırsın insan evlat ana baba acısını unutuyo yaşamaya devam ediyo sen dayanabilsem diyosun. geç bu işleri ve ezdirme kendini senin ondan istediklerini yapmıyosa aynını ona yap ayrılık sebebiyle bunlar senin içinde ayrılık sebebi olmalı. ezdirmeyin kendinizi yaa pasif olmayın o senden ayrılmayı göze alabilirsen sen neden alamıyosun. bu sebeplerden de ayrılmak istiyosa yol ver gitsin daha kimler gelir geçer hayatından ki öyle olucak. ben daha 16 yaşında çıkmaya başlayıp ta evleneni duymadım.....
Haklısın. Bende senin gibi düşünüyorm zaten ama sıkmamın, karışmamın tek sebebi mesafesini korumuyor olması. Buna onada söyledm . İlişklernde mesafeni korursan hiçbir problem olmaz bende bu kadar sıkmam karşmam diye. Bakalım zamanla görücem..
Haklısın tabikide geçmez diyorz ama acılar geçiyo. Fakat sorun şu ben ondan ayrlmak istemiyor. Ayrlık çözüm değil cünkü.. Düşünüyorm bazen tamam ama olmuyor. Ve dediğin gibi bende onun yaptklarının aynısını yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?