• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum =(

cileklimuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
11
0
36
Ankara
Uzun zamandır siteyi takip ediyordum ve şimdi üye olmak nasip oldu. kızlar cok sıkıntılyım ve sizlerle paylaşıp sizlerden akıl almak istedim. yardım edin lütfen :26:

Öncelikle 2 yıllık bi ilişkim var ve 18 yaşındaym. Sevgilimle liseden beri beraberiz ve derdim şu: sevgilim kendi zevklerine, arkadaşlıklarına cok düşkün biri. Ve bu arkadaşlıkları kız olunca sinirlerim bozuluyo ve kıskankçlık damarlarım tavan yapıyor. Kızlarla samimiyeti hoşuma gitmiyor. Belirli insanlar ve sınf arkadaşları bahsettiğim kişilerde çoğunun sevgiliside var tmm ama ister istemez sinirleniyorm. Samimiyetleri hoşuma gitmiyor. Şu zamana kdr sevglmin beni aldattığına veya aldatma yönünde bi ize hiç rastlamadm. Öyle aldatma olayı olmadı yani. Başka bi kız bile en ufack öle bşey olmadı.. Her neyse ama bu benm kız- erkek karşk ortamlarna girmesine izin wermediğm için bana sölemeden girip benden gizlediği zamanlarda oldu. Yaptığı hataları beni kaybetmemek için bana söylemedi vs vs.. Ben onun için bi çok arkadaşmdan vazgeçtm tmm oda vazgeçti ama işte bi kaçından hala vazgeçmiyor kardeşm vs. diyor. Mesafeli olsa sorn yok ama olmuyor işte. Sürekli yakın yakın konuşmalar, şakalaşmalar, kol kola girmeler vs vs.. Kızlarda rahat, sevgilileri olsa bile. Aralarnda bşi olmıcağını bilsemde hoşuma gitmiyor. Fakat o bana herşeyde karışır. Cnkü ben bayanmşm . Bliyosnz işte çoğu erkeğin bahanesi. Tmm aşırı sıkmaz ama sıkar. Hiçbi erkekle öle samimi olamam onun kadar, konuşamam falan.. Tabi o olmak istiyor. İşte sevgilimin istediği ona bu kadar karışmıym, sıkmıyım, sürekli sorular sormıym. Böle istiyor. Ama ben bunu yapamıyorm. Cnkü sürekli ona sorular sordğmda bşiler öğreniyor ve hatalarını yakalıyorm. Rahat bi insan, umursamaz vs vs.. Sevgisinden şüphem yok ama durum ortada. Hep isyan ediyor bu yüzden, az öncede bu yüzden kavga ettik ve isyan etti.. Ama elimde değil karışmadan, kıskanmadan edemiyorm ama o cok skılıyomş benm onu sıkmamdan.. Tamam bazen hak veriyorum fazla soru soruyorm ve bunaltıyorm ama takıntlı bi insanım elmde değil. Ama oda haddini fazla aşmak istiyor ve fazlaca özgür olmak istiyor gibime geliyor..

Ne yapmayalm, nasıl davranmalıym bilemedm. Yardm edin lütfen :43: Uzun oldu biraz ama olayı anlamnız için ayrıntlı anlattım...

Son düzenleme:
neden birilerinden vazgeçiyorsunuz ki
bu başlı başına bi hata
ayrıca paşazade seni kısıtlasın ama sana yapma dediklerini kendi yapsın
oldu yaa
sen de yap aynılarını takma onu

neden birilerinden vazgeçiyorsunuz ki
bu başlı başına bi hata
ayrıca paşazade seni kısıtlasın ama sana yapma dediklerini kendi yapsın
oldu yaa
sen de yap aynılarını takma onu

Bende senin gibi düşünüyorum canım ama o böyle düşünmüyor. Neymiş; onda karşısında bi kız ona sulandığında o erkekmiş dur diyebilirmiş kimse o istemeden birşey yapamazmış. Ama ben bayan olduğum için gücüm yetmiyeceği için birşey yapamazmışm. Biri laf ettiğinde bişey desemde karşıdaki umursamazmş laf edermş. Falan filan.. İnan yapabilsem yapıcam ama ben yaptğmda ayrılık sebebi oluyor. Ayrılığa, onsuzluğa dayanabilsem yapıcam ama olmuyor işte. Onun sevgisindende şüphem yok ama böyle saçmalıkları beni kahrediyor. :26:

Sende görüş arkdaşlarınla onun sana bu kadar karışmasına izin verme
Madem o hoşlanmıyo bundan sanada aynı şeyi yapmasın

Kendini tutmaya çalış biraz olayı hemen kavgaya tartışmaya götürme
Sende yap aynılarını bak sen nasıl rahatsız oluyosan bende oluyorum de
Başkada yapcak bişey yok gibi

Sende görüş arkdaşlarınla onun sana bu kadar karışmasına izin verme
Madem o hoşlanmıyo bundan sanada aynı şeyi yapmasın

Kendini tutmaya çalış biraz olayı hemen kavgaya tartışmaya götürme
Sende yap aynılarını bak sen nasıl rahatsız oluyosan bende oluyorum de
Başkada yapcak bişey yok gibi

Sorunda aslında şu: onun kız arkadaşları benden önce tanımış olduğu insanlar.. Kardeşim dediği insanlar.. Benim erkek arkadaşlarım ise sınıf değişkliğinden dolayı yeni edindiğim arkadaşlar. Şöyle düşünüyor; sen daha iyi tanımıyorsun kardeşm demiyorsn ben nasl güvenicem gibi bir düşünce var kafasında. Kardeşm dediğim erkek arkadaşlarmda oldu onlara hiç karışmadı tabi onlarda bi takm olaylar yzünden kardeşlik noktam bitti bunun sevgilimle alakası yok tabi..
Umursamaz ve suskun olucam.. Ve o halimi çok arıcak. Sürekli onunla tartışmam, bşileri kurcalamam onu sıksada ilişkimizi kurtarmak için yaptığımı bliyor fakat suskun oldğmda korkuyor. Ve ona bunu yaşatıcam. Ne derece yaparm blmiyorm ama zaten içimdende hiç iyi birşey yapmak gelmiyor. Cok yoruldm cnkü onun bu dengesiz hareketlernden. Ya tamam o bana hç kmseyle konuşmıcaksn demiyo. Sende konuş diyo ama onun kadar yakın olamazmşm. Nedenlerini yukarıda belirttm. Böyle.. Sorn benm yakın olamamam değil, meraklıda değilm. Sorun ben onun için fedakarlıklar yapıyorm ama o neden yapmamakta direniyor. Bunu anlayamıyorm. Ama görmüyor, bilmiyor üzülen o olucak bu gidişle..

Niye kızlı-erkekli ortamlara girmesine izin vermiyorsunuz?
Bu insanın doğasında var, yani arkadaş edinmek, gezmek vs...
Her kızlı-erkekli ortama giren sevgilisini aldatsa doğru düzgün ilişki kalmaz.
Bir de o bunu sakladığı için hatalı...
Niye saklıyor ki bu onun en doğal hakkı.
Çok yanlış düşünüyorsunuz, sıkıyorsunuz bence karşınızdakini.

ya ben bunu anlamıyorum arkadaş daha 18 yaşındasın ve bi onsuzluğa dayanabilsem diyosun yaaa. bi kere bunu at kızım kafandan öyle de bişey yok. öyle güzel vazgeçersinki sen bile şaşırırsın insan evlat ana baba acısını unutuyo yaşamaya devam ediyo sen dayanabilsem diyosun. geç bu işleri ve ezdirme kendini senin ondan istediklerini yapmıyosa aynını ona yap ayrılık sebebiyle bunlar senin içinde ayrılık sebebi olmalı. ezdirmeyin kendinizi yaa pasif olmayın o senden ayrılmayı göze alabilirsen sen neden alamıyosun. bu sebeplerden de ayrılmak istiyosa yol ver gitsin daha kimler gelir geçer hayatından ki öyle olucak. ben daha 16 yaşında çıkmaya başlayıp ta evleneni duymadım.....

Niye kızlı-erkekli ortamlara girmesine izin vermiyorsunuz?
Bu insanın doğasında var, yani arkadaş edinmek, gezmek vs...
Her kızlı-erkekli ortama giren sevgilisini aldatsa doğru düzgün ilişki kalmaz.
Bir de o bunu sakladığı için hatalı...
Niye saklıyor ki bu onun en doğal hakkı.
Çok yanlış düşünüyorsunuz, sıkıyorsunuz bence karşınızdakini.

Haklısın. Bende senin gibi düşünüyorm zaten ama sıkmamın, karışmamın tek sebebi mesafesini korumuyor olması. Buna onada söyledm . İlişklernde mesafeni korursan hiçbir problem olmaz bende bu kadar sıkmam karşmam diye. Bakalım zamanla görücem..

ya ben bunu anlamıyorum arkadaş daha 18 yaşındasın ve bi onsuzluğa dayanabilsem diyosun yaaa. bi kere bunu at kızım kafandan öyle de bişey yok. öyle güzel vazgeçersinki sen bile şaşırırsın insan evlat ana baba acısını unutuyo yaşamaya devam ediyo sen dayanabilsem diyosun. geç bu işleri ve ezdirme kendini senin ondan istediklerini yapmıyosa aynını ona yap ayrılık sebebiyle bunlar senin içinde ayrılık sebebi olmalı. ezdirmeyin kendinizi yaa pasif olmayın o senden ayrılmayı göze alabilirsen sen neden alamıyosun. bu sebeplerden de ayrılmak istiyosa yol ver gitsin daha kimler gelir geçer hayatından ki öyle olucak. ben daha 16 yaşında çıkmaya başlayıp ta evleneni duymadım.....

Haklısın tabikide geçmez diyorz ama acılar geçiyo. Fakat sorun şu ben ondan ayrlmak istemiyor. Ayrlık çözüm değil cünkü.. Düşünüyorm bazen tamam ama olmuyor. Ve dediğin gibi bende onun yaptklarının aynısını yapıcam.

Son düzenleme:
Haklısın. Bende senin gibi düşünüyorm zaten ama sıkmamın, karışmamın tek sebebi mesafesini korumuyor olması. Buna onada söyledm . İlişklernde mesafeni korursan hiçbir problem olmaz bende bu kadar sıkmam karşmam diye. Bakalım zamanla görücem..

Haklısın tabikide geçmez diyorz ama acılar geçiyo. Fakat sorun şu ben ondan ayrlmak istemiyor. Ayrlık çözüm değil cünkü.. Düşünüyorm bazen tamam ama olmuyor. Ve dediğin gibi bende onun yaptklarının aynısını yapıcam.

erkeklere en güzel cevap sana nasıl davranıyosa ona öyle davranmaktır başka türlüden anlamazlar. ayrıca bu kadar önemsemeyede değmezler emin ol. sakın benide duygusuz falan sanma 2 senelik ilişkim var ve sözlüyüm evlilik düşündüğüm halde ben bile vazgeçemem demiyorum. aile haricinde kimse vazgeçilmez değildir. yaşın daha küçük ve karşına senin dilinden anlıcak seni sevecek ve mutlu edecek forumlarda care aratmıcak bri mutlaka karşına çıkar.

Back