• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karisik ne olucak simdi

arinna82

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
63
7
298
Samsun
Oncelikle biryerlere gelmis statu kazanmis butun bayanlari tebrik ediyorum.33 yasina geldim hala ne olacagimi bilmiyorum.neye elimi atsam kurudu resmen.onlisans bitirdim .kpss girdim puanim dusuk geldi .atanamadim gece gunduz calismistim .usta ogreticilik yaptim devlet kanun cikardi isimi yapamadim.hadi dedim butik acim dedim 3 yildir calistirdim iflas ettim.ve suan kafam karsik ne olucak simdi napicam benim gibi olan eve kapanmis kafasi karismis arkadaslar napicaz biz

Oncelikle biryerlere gelmis statu kazanmis butun bayanlari tebrik ediyorum.33 yasina geldim hala ne olacagimi bilmiyorum.neye elimi atsam kurudu resmen.onlisans bitirdim .kpss girdim puanim dusuk geldi .atanamadim gece gunduz calismistim .usta ogreticilik yaptim devlet kanun cikardi isimi yapamadim.hadi dedim butik acim dedim 3 yildir calistirdim iflas ettim.ve suan kafam karsik ne olucak simdi napicam benim gibi olan eve kapanmis kafasi karismis arkadaslar napicaz biz

Bence butun bunlarla ugrasmak yerine kendini yetistir ingilizceni super hale getir evet cogu insan ingilizce biliyo ama kitap okuyacak sakir sakir konusacak kadar bilen az. Hosuna giden bi meslekte kendini yetistir ve kendi kaderini kendin ciz. Hersey bos. Ben oyle yaptim cok da memnunum hayatimdan

Back