• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık hamilemiyim

Nlgnalb

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
6
0
6
34
Bursa
Bir ay önce normal günümde hastalandım fakat biriktin sonra tam bir hafta sonra tekrar regli oldum 3 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi ve daha önce hiç düzensizlik yaşamamıştım şuanda ise 10 gün gecikmem var testlerde negatif çıkıyor sizce hamile olma ihtimalim var mı ?

Bir ay önce normal günümde hastalandım fakat biriktin sonra tam bir hafta sonra tekrar regli oldum 3 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi ve daha önce hiç düzensizlik yaşamamıştım şuanda ise 10 gün gecikmem var testlerde negatif çıkıyor sizce hamile olma ihtimalim var mı ?

Merhaba nlgnalb hava değişimine bağlı bir düzensizlik yaşıyor olabilirsin. benimde bu konuda şüphelerim var.
Erkek arkadaşımla 26 eylülde korunmasız ilişki yaşadık. içime boşalmadı.
İlişkiden 8 gün (4 ekimde) sonra adet gördüm adetim normaldi. ama yinede içimde bir şüphe vardı acaba üstüne mi gördüm diye.
3 kere idrar testi yaptım sonuç hep negatif çıktı sizce hamile olma olasılığım var mı evham mı yapıyorum.

Back