• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kafam karışık beni aydınlatın 🥺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hiram21

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
21
8
6
35
Selam kızlar ben hemen derdimi anlatayım en son adet tarihim 11ekimve 24 -25 günde bir adet görüyorum. Şuan emin olmadan test yaptım.kaç günüm geçmiş oluyor onuda anlamdım kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.

SAVE_20201110_143204.webp

Nasıl geçmemiş 24/25 gğnden hesaplayınca oluyor netice de test bariz pozitif ama resmen hamlesiniz🤭
Ya bende anlamadım onlara diyorum ki geçmiş günüm. yok diyorlar bende test yaptım çünkü adet takviminde şaşmaz her ay net gösterir adet günümü.☺️

Teşekkürler bazı arkadaşlar daha günün geçmemiş diyorlar bende anlamadım.
Herkesin döngü uzunluğu birbirinden farklı. Arkadaşinız 35 günde bir adet oluyor diye herkesin 35 günde bir olması gerekmiyor. Ayrıca gebelik testinde pozitif cikması için adet gecikmesi de şart değil. Gecikme öncesi çıkan negatif sonuçlar yanıltıcı olabilecegi için gecikince test yapin diyorlar. Hayırlı olsun allah doya doya koklamayi nasip etsin. Ben olsam koşarak kan vermeye giderim😊

Herkesin döngü uzunluğu birbirinden farklı. Arkadaşinız 35 günde bir adet oluyor diye herkesin 35 günde bir olması gerekmiyor. Ayrıca gebelik testinde pozitif cikması için adet gecikmesi de şart değil. Gecikme öncesi çıkan negatif sonuçlar yanıltıcı olabilecegi için gecikince test yapin diyorlar. Hayırlı olsun allah doya doya koklamayi nasip etsin. Ben olsam koşarak kan vermeye giderim😊
Teşekkürler yarın gidicem inşallah

Hamilesin canim gunun gecsede gecmesede pozitifi gorebilirsin cok normal bariz bal gibide a gebesin

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar bundan bir sene önce hamile kalmıştı ama düşükle sonuçlandı maalesef çok üzülmüştüm. İnşallah güzel geçer hersey. bana dua ederseniz çok sevinirim. Allah isteyen herkes nasip etsin inşallah 🤲🏻💕

Etmezmiyiz rabbim kimsenin kucsgini bos birakmasin jnsallah saglikli hayirli bir evlat olur

Back
X