Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler bazı arkadaşlar daha günün geçmemiş diyorlar bende anlamadım.Teste göre gebesiniz sanırım 4+2 görünüyor ama bir kan tahlili vermelisiniz hayırlı olsun![]()
Net pozitifsin. Test silik çıkanda adet geçmesi net sonuç verirTeşekkürler bazı arkadaşlar daha günün geçmemiş diyorlar bende anlamadım.
İnşallah öyledir teşekkürlerNet pozitifsin. Test silik çıkanda adet geçmesi net sonuç verir
Ya bende anlamadım onlara diyorum ki geçmiş günüm. yok diyorlar bende test yaptım çünkü adet takviminde şaşmaz her ay net gösterir adet günümü.Nasıl geçmemiş 24/25 gğnden hesaplayınca oluyor netice de test bariz pozitif ama resmen hamlesiniz![]()
Herkesin döngü uzunluğu birbirinden farklı. Arkadaşinız 35 günde bir adet oluyor diye herkesin 35 günde bir olması gerekmiyor. Ayrıca gebelik testinde pozitif cikması için adet gecikmesi de şart değil. Gecikme öncesi çıkan negatif sonuçlar yanıltıcı olabilecegi için gecikince test yapin diyorlar. Hayırlı olsun allah doya doya koklamayi nasip etsin. Ben olsam koşarak kan vermeye giderimTeşekkürler bazı arkadaşlar daha günün geçmemiş diyorlar bende anlamadım.
Teşekkürler yarın gidicem inşallahHerkesin döngü uzunluğu birbirinden farklı. Arkadaşinız 35 günde bir adet oluyor diye herkesin 35 günde bir olması gerekmiyor. Ayrıca gebelik testinde pozitif cikması için adet gecikmesi de şart değil. Gecikme öncesi çıkan negatif sonuçlar yanıltıcı olabilecegi için gecikince test yapin diyorlar. Hayırlı olsun allah doya doya koklamayi nasip etsin. Ben olsam koşarak kan vermeye giderim![]()
Amin çok teşekkür ederimEtmezmiyiz rabbim kimsenin kucsgini bos birakmasin jnsallah saglikli hayirli bir evlat olur
Amin inşallah rabbim herkese nasip etsinDualarımız seninle ve tüm yürekten evlat diye haykıranlarla![]()