- 29 Ekim 2013
- 88
- 52
- 38
- 34
- Konu Sahibi WhiteandPink
ya kızlar bugün doktora gittim de kafam çok karıştı beni aydınlatabilecek biri var mı Allah aşkına.eylülün 4ünde adet olmuştum doktorum hormon testi yaptı lh yüksek çıktı pcos var bende.neyse sonra diane 35 yazdı bunu bir dahaki ay adetin 3.günü başla 2 ay kullanacaksın dedi.ben de adet olamadım o zamndan beri.bugün başka bir doktora gittm kantesti falan gebelik veya kist olabilr diye bir şey yok.doktor tarlusal yazacak diye beklerken progestan yazdı.dedm tarlusal gibi bir şey mi yok dedi.hamile kalsan tarlusal çocuğun düşmesine sebep olur ama bu hamile kalmana yardımcı olur dedi.on gün kullan adet göreceksn 1 hafta ara ver sonra adetn 17 ile 27.günleri arası tekrar kullan dedi.hamile kalmanı kolaylaştrr dedi.dedm diane 35i de kullanayım mı yok dedi gebelik istiyorsan onu niye kullanacaksın doğum kontrol hapı o dedi.dedm belki hormonlar için vermiştr yok dedi o hormonları düzeltmez.ben şimdi ilk doktorun dediğine mi inanaym yoksa progestan verene mi.hangisinin dediğini yapayım?progestanın faydası olur mu acaba:18: