- 25 Temmuz 2022
- 16
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi ceyda kurt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik Yeni olduğu için böyle bi görüntü olabiliyorHamilemiyim ?
Adetinize kaç gün var ilk idrarla mı yaptınız bir çizgi var gibi ama çok belirsizHamilemiyim ?
Adetim gecikmedi sol kasığım ve belim çok ağrıyorAdetinize kaç gün var ilk idrarla mı yaptınız bir çizgi var gibi ama çok belirsiz
Kaç gün var çok yeni ise o yüzden de böyle çıkmış olabilir sabah ilk idrarla tekrarlayın isterseniz var ise biraz daha koyulaşır çizgiAdetim gecikmedi sol kasığım ve belim çok ağrıyor
Canım 15 gün varsa 2. ye yumurtlama olabilir biliyorum çok heyecanlısın bende aynıyım İnan 9 gün var ama sürekli test yapasım geliyor ama henüz erken bizim için adete son 1 hafta kala yapın diyorlar en erken15 gün var
2 ci derken anlamadımCanım 15 gün varsa 2. ye yumurtlama olabilir biliyorum çok heyecanlısın bende aynıyım İnan 9 gün var ama sürekli test yapasım geliyor ama henüz erken bizim için adete son 1 hafta kala yapın diyorlar en erken
Yani yumurtlamanız takip ediyor musunuz yumurtlama döneminde olabilirsiniz henüz idrar testinde çıkması çok zor çok erken bu belirtiler yumurtlama döneminde de oluyor inşallah hamilesinizdir ama bence idrar testi için çok erken en azından 1 hafta daha bekleyin test için2 ci derken anlamadım
Evet benim de öyle olmuştuAy gerçekten mi
Banada yardımcı olur musunuz bende test yaptım böyle ciktiAy gerçekten mi