Kafam iyice karıştı yardım!

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
merhaba bayanlar, 2007 de kpssye gireceğim alanım resim öğretmenliği. Bir kaç deneme çözdüm ve gk ve gy den zorlandım. matematik zaten lisede hiç görmedim. o yüzden bu sene gk ve gy den dersaneye gitmeyi düşünüyorum.

avcılarda murat eğitim, beyaz kalem ve tasarıyla görüştüm. hepsinin ücretleri hemen hemen aynı diyebilirim. Ama hangisi daha iyi hiç bilgim yok. hepsi genel olarak aynı şeyleri söylüyor. seneyede eğitim bilimleride dahil genel kültür genel yeteneğe tekrar gideceğim. iki yıl boyunca avcılarda hangisinin bana katkısı büyük olur. gidenler yada duyanlar var mı? en çok kazandıran hangisi, hangisi daha disiplinli ?

öğretmenliğe neden seneye gideceğinizi anlamadım

GK GY ye yoğunlaşayım iyi olsun düşüncesi ile mi

öğretmenliğe neden seneye gideceğinizi anlamadım

GK GY ye yoğunlaşayım iyi olsun düşüncesi ile mi
Suanda 3. Sinifim gk gy ten cok eksigim var . Meslek lisesi okudum zaten hic birsey ogrenemedim. 4. Siniftada hem egitim bilimleri hemde gk gy hepsine gitmeyi dusundugum icin.

merhaba benim bir tanıdığım gitti avcılar beyaz kalem akademi marmara caddesinin hemen başındaydı sanırım ilk seneki puanı 58 bir sene sonraki puanı 85 tabi o mezundu bütün sene kpss yoğunlaştı ve atandı şimdi... Branşı fen bilgisiydi

murat eğitime kayıt yaptırdım . beyaz kalemle görüştüm ama ders tekrarları başka ilçedeymiş bana uymadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…