Kafam iyice karıştı bir yardımcı olur musunuz

Sibel2924

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
380
265
39
Merhaba hanımlar hamileyim bugün doktora gittim benim tahminim göre 4 haftalık olmalı beta hcg verdim 7180.50 çıktı tahminlerimle uyuşuyor ultasonda muayene etti doktor orda 6+1 günlük çıktı doktorun başı kalabalıktı soramadım bu nasıl oluyor en son adet tarihim 21 ocak ama bebek 6+1 yani 19 ocakta oluşmuş ama ben hasta oldum Bi yardımcı olur musunuz

Yablış yazdım düzenledim şimdi:
21 ocak son adetse şu an 5+6 haftalık olması lazım sizin de yaklaşık öyle zaten haftasıyla uyumlu. Kaç haftalık olduğu son adet tarihine göre sayılır

Yablış yazdım düzenledim şimdi:
21 ocak son adetse şu an 5+6 haftalık olması lazım sizin de yaklaşık öyle zaten haftasıyla uyumlu. Kaç haftalık olduğu son adet tarihine göre sayılır
Doktor ultrasona bakarak 6+1 dedi elimdeki ultrason da yazıyor 6 + 1 diye benim de hesaplarıma göre sizin dediğiniz gibi ama bugün böyle görününce neden dedim 21 ocakta adet oldum çünkü

Doktor ultrasona bakarak 6+1 dedi elimdeki ultrason da yazıyor 6 + 1 diye benim de hesaplarıma göre sizin dediğiniz gibi ama bugün böyle görününce neden dedim 21 ocakta adet oldum çünkü
3 gün fark var bir anlam ifade etmez ki zaten herkesin öyle üç aşağı beş yukarı olur 21 ocakta adet olmuşsanızsanız uyumlu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…