Kafam iyice karıştı bir yardımcı olur musunuz

Sibel2924

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
380
265
39
Merhaba hanımlar hamileyim bugün doktora gittim benim tahminim göre 4 haftalık olmalı beta hcg verdim 7180.50 çıktı tahminlerimle uyuşuyor ultasonda muayene etti doktor orda 6+1 günlük çıktı doktorun başı kalabalıktı soramadım bu nasıl oluyor en son adet tarihim 21 ocak ama bebek 6+1 yani 19 ocakta oluşmuş ama ben hasta oldum Bi yardımcı olur musunuz

Merhaba hanımlar hamileyim bugün doktora gittim benim tahminim göre 4 haftalık olmalı beta hcg verdim 7180.50 çıktı tahminlerimle uyuşuyor ultasonda muayene etti doktor orda 6+1 günlük çıktı doktorun başı kalabalıktı soramadım bu nasıl oluyor en son adet tarihim 21 ocak ama bebek 6+1 yani 19 ocakta oluşmuş ama ben hasta oldum Bi yardımcı olur musunu
Yablış yazdım düzenledim şimdi:
21 ocak son adetse şu an 5+6 haftalık olması lazım sizin de yaklaşık öyle zaten haftasıyla uyumlu. Kaç haftalık olduğu son adet tarihine göre sayılır

Yablış yazdım düzenledim şimdi:
21 ocak son adetse şu an 5+6 haftalık olması lazım sizin de yaklaşık öyle zaten haftasıyla uyumlu. Kaç haftalık olduğu son adet tarihine göre sayılır
Doktor ultrasona bakarak 6+1 dedi elimdeki ultrason da yazıyor 6 + 1 diye benim de hesaplarıma göre sizin dediğiniz gibi ama bugün böyle görününce neden dedim 21 ocakta adet oldum çünkü

Doktor ultrasona bakarak 6+1 dedi elimdeki ultrason da yazıyor 6 + 1 diye benim de hesaplarıma göre sizin dediğiniz gibi ama bugün böyle görününce neden dedim 21 ocakta adet oldum çünkü
3 gün fark var bir anlam ifade etmez ki zaten herkesin öyle üç aşağı beş yukarı olur 21 ocakta adet olmuşsanızsanız uyumlu oluyor

X