Kafam ilk günden allak bullak..

kızlar ilk buluşmadan sonraki 2gün ne olduğunu anlamadım birgün sonra beni aradığında merak ettim seni akşam ama arayamadımda dedim,1 haftadır uykusuzdum artk dayanamadım 10buçuk gibi uyudum dedi,,e pes dedim tabi içimden :) şimdi çok sık arayıp konuşmak istiyor yeşil ışık göründü nasılsa :) ama eğer o buluştuğumuz akşam konuşsaydık sanıyorum mırın kırın edecektim yani gerçekten bu bir taktikmiş ve işe yaradı:) şimdi ilgisi var herşey yolunda bakalım

ya son buluşmada artık iyice ipler koptu.artık geri adım atmaya başladım dünden sonra,ama ona bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum.

birlikte dolaşırken bir akrabamızı gördüm kaçıyomuş gibi görünmemek için durup kadınla konuşmak zorunda hissettim kendimi.o da yanımdaydı,biraz ilerleyip benden uzak duracağını düşünürken sanki aramızda resmi birşey varmış gibi yanımda benimle birlikte durdu o an kadınla ne konuştuğumu bile bilmiyorum o kadar bozuldumki,kadının çocuğunu falan sevdi ya inanamıyorum hala buna nasıl bu kadar dar görüşlü olabilir 2 kere buluştuk diye hemen işi evliliğemi getirmek zorundayım,hem bir söz vardır "gelin ata binmiş ya nasip demiş" hala aklıma geldikçe deli oluyorum.tartıştık da sinirden gözümden yaş geldi,bu sefer sen yetişkin bi insansın demezmi,,

ben bu insanla daha fazla devam edemiycem,daha ortada bişey yok,sözlüm yada nişanlım gibi davranıyor.ben hep hayırlısı diyorum,erken değilmi buna karar vermen için diyorum,daha başka nasıl söyleyim yaa

zaten daha öncesinde ufak tefek pürüzler vardı ailesi hakkında içime sinmeyen şeyler,maddi manevi dengesizlikler,annem memleketten evlenmemi istiyor demesi,onların orda öyle imişş,off ne yapıcam ben yaa istemiyorum artk bu kadar dar görüşlü biriyle bir ömürü geçiremem.daha tanışma aşamasında yaptığına bakıyorum.

aslında akrabanın yanında öle davranması samımıyetini gösterıo
ona bozulmadım ben...
evliliği düşünmesi de fena bişi diil 2 gun de olmuş olsa ciddi bakıo
pek cok kişi var ki evlilik düşünmeden başlayıp dalga gecen...
en azından ciddi imiş

ama sen sevmıosun galıba aynı zamanda
eğer bu yuzdense de zaten henuz bağlanmamişken bırakj cnm

ne samimiyeti melekcim yaa bu bi saygıdır,ben onu etrafıma göstermekten çekiniyorum demek değilki bunun anlamı,daha kesinleşmiş bişey yokki 3.buluşmada oldu bu,istanbul gibi biryerde de yaşamıyorum,o da öyle.dikkatli davranması beni zor durumda bırakmaması hoşuma giderdi doğrusu.
evlilikten bahsetmesi zaten seninle gönül eğlendirmiyorum anlamına geliyo cnm bunun farkındayım benim de hoşuma gitti öncelikle,ama daha birbirmizi tanıma şansı olmadı daha ortada bişey yok ve ilk günde nişanlıymışız gibi hareket etmesi soğudum açıkçası bunu nasıl söyleyeceğimi de bilmiyorum

Son düzenleme:
hannecim,
kusura bakma ama ben seni çözdüm canım:)
baştan beri bu konu ile ilgili tüm mesajlarını okudum.. buluşmaya kesin olsun diye gitmedin ama çocuğun senden kesin olarak etkilenip, etkilenmediğini anlayamayınca deliye döndün.. altın kaybetmiş gibi üzüldün..
sonra çocuk sana yakın durmaya başladı ama ciddi bir kusuru olmadan yargılamaya başladın sırf sana ilgi gösteriyor diye...

akrabanız olan bayanın yanından geçip gitseydi daha mı iyiydi? kadın ne ayak bu demez mi? medeni,oturması kalkmasını bilen bir insan gibi davranmış çocuk.. acilen seni nikahlıcam dememiş ki sana.. ama belli ki belki bir gün herşey yolunda giderse senle evlilik de olur havasına bürünmüş.. bunun nesi anormal?

seni anlayan varsa beri gelsin ama ben anlamadım..
bence kendini ölç tart,daha önceki ilişkilerini bilmiyorum ama onları da gösden geçir...

canım sen sevmıyorsun sanırım
bende sevmedıklerıme bınbır bahane kulp takardım, kotu nıyetle yapmamış ama sanırım onun ıyı nıyetıne guvenemıyorsun, guvenmedıgın ıcınde sevmıyorsun

cnm Margherita nın da dediği gibi öyle dönüp ileriden yuruse inan daha tuhaf olurdu...bi erkek 2 gun de tanımış olsa hanı bırak normal aarkadaşı bile olsa durmalı o an..bu sana saygısını gosterıo inan bana...
ist gibi bi yerde yaşamıosun ok ama kasaba gibi bi yerse zaten yolda yuruyemezdın onla bunu düşündüm ben...belki akraban yanlış anlamasın diye böle diyorsun ama zaten akraban da siz karşıdan gelırken gormuştur zaten...sonradan cocuk yürüse akraban diecek bu kim? böyle en azından arkadaşların yanına gidiodum fln dersin kaydirigubbakcemile5
evlilik konusunda da şunu diyim...benımsemiş demek ki seni ki öle davranmış ama dıyorum ya sen sevmıosun bu çocugu...
sevsen bu olaylar bile cok içten gelırdı sana ama sevmıosunn
soğuduysan açık açık söyle bunları...yanı bu 2 durumu...
eğer ben böleyım derse yapacak bişi yok
ama belki farklı bi açıklama yapar ok konuş onlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…