ya son buluşmada artık iyice ipler koptu.artık geri adım atmaya başladım dünden sonra,ama ona bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum.
birlikte dolaşırken bir akrabamızı gördüm kaçıyomuş gibi görünmemek için durup kadınla konuşmak zorunda hissettim kendimi.o da yanımdaydı,biraz ilerleyip benden uzak duracağını düşünürken sanki aramızda resmi birşey varmış gibi yanımda benimle birlikte durdu o an kadınla ne konuştuğumu bile bilmiyorum o kadar bozuldumki,kadının çocuğunu falan sevdi ya inanamıyorum hala buna nasıl bu kadar dar görüşlü olabilir 2 kere buluştuk diye hemen işi evliliğemi getirmek zorundayım,hem bir söz vardır "gelin ata binmiş ya nasip demiş" hala aklıma geldikçe deli oluyorum.tartıştık da sinirden gözümden yaş geldi,bu sefer sen yetişkin bi insansın demezmi,,
ben bu insanla daha fazla devam edemiycem,daha ortada bişey yok,sözlüm yada nişanlım gibi davranıyor.ben hep hayırlısı diyorum,erken değilmi buna karar vermen için diyorum,daha başka nasıl söyleyim yaa
zaten daha öncesinde ufak tefek pürüzler vardı ailesi hakkında içime sinmeyen şeyler,maddi manevi dengesizlikler,annem memleketten evlenmemi istiyor demesi,onların orda öyle imişş,off ne yapıcam ben yaa istemiyorum artk bu kadar dar görüşlü biriyle bir ömürü geçiremem.daha tanışma aşamasında yaptığına bakıyorum.