Kafam ilk günden allak bullak..

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
arkadaşlar 2 gündür beni rahatsız eden bişey var.bir ilişki daha ilk günden sıkıntı verecekse en iyisi hiç başlamamak sanıyorum.
üniversiteden sima olarak tanıdığım fakat hiç muhabbetim olmayan biriyle(o benim ismimi bir şekilde biliyormuş) facebook aracılığıyla 15 gün oluyo sanırım tanıştık aralıklarla konuştuk, istekliydi bulunduğum şehre geldi 2 saat mesafesi.hep ciddiydi sohbetlerimizde de bi yanlışını görmedim.ne istediğini bilen biri gibi geldi bana.eğer olmazsa da bir kaybımız olmaz dedi,DÜNbuluştuk görüştük,akşam ayrıldık 4 gibi otobüse yetişmesi gerekti.giderken sıcaktı haftaya yine gelirim dedi,ben kesin olur gözüyle bakamadım ona da belli ettim bunu o gayet kararlıydı sanki,şimdi ise akşam eve dönüşte 1 kez aradı konuştuk sonra her akşam facebook ve msn açmadan duramayan adam ne msnsini açtı ne facebooka girdi.meraklandım başta,ama sonra belki uyudu yorulmuştur falan diye düşündüm,üzerine de düşmek istemedim bir anda,bugün öğlen oldu yine ses yok,ancak beyfendi saat 3te nedense aklına geliyoruz msj atıyor sonra 5 gibi arayıp ulaşamadığını görünce geri ben msj atıyorum arıyor konuşuyoruz havadan sudan,akşam merak ettim diyorum sesin çıkmadı,10buçuk gibi uyuduğunu söylüyor hep istekli ailesine bile bahsetmiş ama gel gör bu konuşmadan sonra yine tek bir ses çıkmıyor şu saate kadar,görüşmemizden önce beni facede yada msnde göremezse facebook aracılığıyla yada msn çevrimdışı ileti gönderir yine bişekilde bana ulaşmaya çabalardı.ne olduğunu anlamıyorum daha ilk günden oyunlaramı başladık arkadaşlar yaaa ben artk bu oyunları kaldıracak tahammülüm yok,konuşunca herşey iyi hoş güzel ama tlf kapanıyor ve giidiş o gidiş.ya ben görüşmemizden önce çok istekli değildim,yani olmayabilir de,bir ilişkiye şuan hazır değilim diyodum,belki elektrik alamayabiliriz,buluşmada da mesafeli olunca acaba ona hayır dememden mi korkuyor yada dediğim gibi oyunmu oynuyoruz bir fikir off ilk günden içim daraldı ..hatta acaba beni beklediği gibi bulmadımı diye bile geçiriyorum aklımdan..

Son düzenleme:
niye bu kadar takıyosun kı kafana bırak ilgilenmiyosa ilgilenme sende. eğer dediği gibi ciddiyse elbet sana ulaşır değilse de başlamadan bitmesi senin için hayırlı olmuştur zaten

evet onun düşünmesi gerektiği yerde ben acabalarla soru işaretleriyle uğraşıyorum kafamda,ama düşünüyorum işte,yani elimde değil,bana tlfa evlilikten bahsedecek kadar ciddi ama bi yandan bu değişiklik,daha sıcak olmasını beklerken,acaba hayır diyeceğimdenmi korkuyor umursamıyor görünüyorum şuanda ama böyle olucaksa noktayı koyma görevi bana düşüyo sanırım...

iyide canım ben anlamadğım daha bu kadar yeniyken evlilik gibi ciddi bi meseleyle nasıl karsına gelebiliyor yani evlilik çocuk oyuncağı değil sonuçta ciddilik isteyen bir kurum.
bence arkadası biraz yalnız bırak daha ne istediğini bilmiyor.geri dönüp anlatırsa artık farklı olcağını ciddiyim derse biraz tanıma süreci iste bence öyle hemen evlilik olmaz bana göre.

hayr cnm yanlış ifade ettim sanırım,hemen evlilik istemiyor,evlilik derken ciddi bir ilişki niyetinde olduğunu belirtti evlilikten kasıt hemen olması değil,elbetteki tanıma süreci olacak ayrıca bu vakitten sonra ikimiz de gönül eğlendirecek değiliz

gorunce acaba gozunde buyuttugunu mu dusundu.. sanki geri adim atmis gibi geldi bana..

canım bence bu bir taktik... taa lise yıllarından bizim sınıftaki dangalak erkeklerin yaptığı bi şaka vardı.. tanımadığı başkasınıftan bi kızı duvar kenarına sıkıştırıp -ben seni seviyorum ve evlenmek istiyorum- diyip kızları şok ederlerdi.. kız daha ne olduğunu anlayamadan ve çocuğun gözüne şaşkın şaşkın bakarken tekrar çocuk yok tamam ben vazgeçtim deyince kızlarda gayri ihtiyari "neden vazgeçtin" diye sorarlardı:)) yanii normalde belki iki tane çarpacağı ve tanımadığı tipe "neden vazgeçtin evlenmekten" diye meraklarına yenik düşerlerdi... neden bu salak hikayeyi anlattım şimdi şöle açıkliyim çocuk senle buluşmuş niyetini zaten belli etmiş sende mesafeli durunca oda çok hevesli görünmemek ve kızların serin tavırlara karşı ne kadar çaresiz kaldıklarını bilen bir erkek olarak işini garantiye almaya çalışıyo gibime geldi..

maeves evt ben de aynen böyle düşünüyorum oyundan kastım bu ama hiç kaldıracak durumda değilim

canım bencede oyuna hiç gerek yok.. ama senin kadar yalın ve oyunsuz riyasız bi ilişkiye sıcak bakan çok insan yok malesef.. erkeklerde işin içine gizem katarak daha enteresan görünmeye çalışıyolar.. bencede çok zavallıca ama bunuda onalara öğreten ve öyle davranmaya iten kadınlar.. neyse şimdi işin felsefik boyutuna inmiyim.. madem oyunun olmadığı, duyguların net bi şekilde ifade edildiği dolaysız bi ilişki istiyosun -ki bence çok çok iyi yapıyosun- o zaman eğer ona bişey hissetiysen açık açık söle.. ben senden hoşlandım , etkilendim v.s... (bu asla teslim olmak değildir) ama oyun istemiyorum taktik istemiyorum benim yaşım bu.. çocuklar gibi davranamam de.. kendinden emin ne istediğini bilen ve hoşlanmadığı durumlar karşısında arkasını kolayca dönüp gidebilecek bi kadın olduğunu hissettir... yolunu ona göre çiz... hiç konuşmadan ve karşındakini çözmeden olumsuz bi karar verme... yoksa hayatımızdaki her şey yanlış anlamalar üzerine kurulmuş türk filmlerine benzer ve ömrümüz ziyan olmuş seneleri biriktirmekle geçer...

Son düzenleme:

sana yaklaşana kadar etrafında pır dönmüş

senden adım görünce kendini geri çekiyor galbia:bbo:

"kaçan kovalanmaz, kapının önüne konur" yaz msn ne ne ya da facebook una:lepi:

bence de dimi yaa,maeves en iyisi en baştan bunları konuşmak,eğer böyle başlayacaksa bu ilişki ilerde sanculı bir hal alır gibime geliyo hem ne demek taktik falan ne haddine bu kadına düşer yaa:)) bugün aradı konuştuk yine çok istekli ama o mesafeyi hala korumakta kararlı galiba

navb "kaçan kovalanmaz, kapının önüne konur" yaz msn ne ne ya da facebook una demişsin süper cnm ya bu hafta yine görüşücem eğer aynı devam ederse gerçekten koyucam kapının önüne....

deli mi ne..erkeklerin de bu huyu moda oldu iyice herhalde. ılerde üzülmemen için şimdiden yüz verme. dk bir gol bir.

o aramadıkça ben de aramıyorum arayınca hiçbirşey yokmuş gibi..sanki 2 gün önce değil de 2 ayıl oldu tanışalı ilgisi azaldı haniii.....

canım büyük ihtimalle senin hayır demenden korkup kendini geri çekiyordur gibi geliyor bana. biraz bekle bakalım durumlar ne olacak? ondan sonra olmazsa açık açık konuşursun oyun yapıyorsan eğer yapma boşuna diye. ama daha çok yeni bi mesele bence biraz bekle..

bence çok abartmışsın...yani tabiibüyük bir sorun varsabaştan uzak kalmak çok doğru ama...sürekli seni arayacak ; sürekli msn ya da facebookla seninlekonuşacak gibi bir durum yok... ilk başlarda elde edene kadar ya da senin de olaya sıcak bakmanı sağlayana kadar çabalamış ; vakit ayırmış...

ama şimdi kendinin de başka hayatı vardır başka şehirde... elbette zaman ayırdığı başka şeyler vardır... bunları yapması çok da anormal değil...

sen de 2 günde kapılıp bu kadar çok takma kafana... elbette ilgisi çok azalırsa güle güle dersin... ama küçük şeyler için yıpratma kendini... hem ne kadar umursamaz olursan o kadar ilgilenilir seninle...

bence biraz daha bekle ve gor ona gore karar verirsin
bundan sonra arasıra denkgeldikce konusmaya baslarsa bilki seni gozden cikarmistir
ama bu aralar mesgul de olabilir
dusunme bile kafana takma

çok tanımıyorsan arastır derım bu kısıyı belkı evlıdır ve akşamları esıyle bırlıkte oldugu ıcın acamıyordur telefonunu.
senınle ılgılenmeyen ınsanla sen hıc ılgılenme cok daha duzgun ınsanlar var hayatta mutlaka karsına cıkar bırgun

Bence oyun oynuyor kendini ağırdan alma pozlarında ayrıca kaçan kovalanır taktiğini de uyguluyor olabilir hiç takma moralinide bozma zaten zaman her şeyi gösterir bırak kendi arasın o peşine düşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…