arkadaşlar 2 gündür beni rahatsız eden bişey var.bir ilişki daha ilk günden sıkıntı verecekse en iyisi hiç başlamamak sanıyorum.
üniversiteden sima olarak tanıdığım fakat hiç muhabbetim olmayan biriyle(o benim ismimi bir şekilde biliyormuş) facebook aracılığıyla 15 gün oluyo sanırım tanıştık aralıklarla konuştuk, istekliydi bulunduğum şehre geldi 2 saat mesafesi.hep ciddiydi sohbetlerimizde de bi yanlışını görmedim.ne istediğini bilen biri gibi geldi bana.eğer olmazsa da bir kaybımız olmaz dedi,DÜNbuluştuk görüştük,akşam ayrıldık 4 gibi otobüse yetişmesi gerekti.giderken sıcaktı haftaya yine gelirim dedi,ben kesin olur gözüyle bakamadım ona da belli ettim bunu o gayet kararlıydı sanki,şimdi ise akşam eve dönüşte 1 kez aradı konuştuk sonra her akşam facebook ve msn açmadan duramayan adam ne msnsini açtı ne facebooka girdi.meraklandım başta,ama sonra belki uyudu yorulmuştur falan diye düşündüm,üzerine de düşmek istemedim bir anda,bugün öğlen oldu yine ses yok,ancak beyfendi saat 3te nedense aklına geliyoruz msj atıyor sonra 5 gibi arayıp ulaşamadığını görünce geri ben msj atıyorum arıyor konuşuyoruz havadan sudan,akşam merak ettim diyorum sesin çıkmadı,10buçuk gibi uyuduğunu söylüyor hep istekli ailesine bile bahsetmiş ama gel gör bu konuşmadan sonra yine tek bir ses çıkmıyor şu saate kadar,görüşmemizden önce beni facede yada msnde göremezse facebook aracılığıyla yada msn çevrimdışı ileti gönderir yine bişekilde bana ulaşmaya çabalardı.ne olduğunu anlamıyorum daha ilk günden oyunlaramı başladık arkadaşlar yaaa ben artk bu oyunları kaldıracak tahammülüm yok,konuşunca herşey iyi hoş güzel ama tlf kapanıyor ve giidiş o gidiş.ya ben görüşmemizden önce çok istekli değildim,yani olmayabilir de,bir ilişkiye şuan hazır değilim diyodum,belki elektrik alamayabiliriz,buluşmada da mesafeli olunca acaba ona hayır dememden mi korkuyor yada dediğim gibi oyunmu oynuyoruz bir fikir off ilk günden içim daraldı ..hatta acaba beni beklediği gibi bulmadımı diye bile geçiriyorum aklımdan..