Yazdigin icin sagolDoktor söylemiş zaten inşallah sağlıklı birşekilde devam eder
Rica ederim hicbir bilgim yok doktor kontrolünü ihmal etme önmli olan oYazdigin icin sagolsagliksiz durum dedi ama beta neden düşmüyor az da olsa yukseliyor...dis gebelik nasil boyle mi olur bilmiyorum ki sastim kaldim...bugun ki sonucum artik duşuslerdedir diyordum oda degil
Dış gebelikte değer 2 kat artmaz senin gayet iyi gibi yahu. Bence sen doktoru değiştir derim.Yazdigin icin sagolsagliksiz durum dedi ama beta neden düşmüyor az da olsa yukseliyor...dis gebelik nasil boyle mi olur bilmiyorum ki sastim kaldim...bugun ki sonucum artik duşuslerdedir diyordum oda degil
Dış gebelik olsa derdi. Belki de sağlıklı bir bebektir. Olumsuz konuşmuş. Başka bir doktor düşünebilirsin. Yasamissiniz biliyorsunuz hamilelik belirsizlikler içinde kaygılı bir süreç. Sabırla beklemek, olumlu düşünmek gerekArkadaslar merhaba...su an allak bullak bir haldeyim Allah rizasi icin bildigi duyduğu olan bir yardimci olsun...
Hamilelik cok isterken ama beklemezken silik cizgi ile hamile oldugumu ogrendim cook sevindim ama cizgide hic koyulasma olmadi...
BAT + 4 gun (10 agustos) beta hcg=38
11 agustos beta hcg=74
13 agustos beta hcg =192
15 agustos beta hcg=341
17 agustos beta hcg=459
19 agustos beta hcg=562
(4 gun sonra) 23 agustos = 731
18 ağustos dr gittim vajinal muayenede rahimde kucuk kese benzeri yapi gordu..dis gebelik olsa vajinal ultrason ile anlardi degil mi
Kurtaj daha once 9 haftalik kalp durmasi nedeni ile olmustu kurtaj olmaz degil mi hocam dedim...yok deger cok kucuk kendi dusecektir ayin 28 i goruselim dedi...neden düşmüyor,kanama baslamadi?ne yapacagim kendimi caresiz hissediyorum
Dış gebelik değildir inşallahKizlar sabah hafif lekelenmem basladi..koyu siyah gibi...
Bilmiyorum düşük mu olacak dr uma mesaj attik haber bekliyoruz
Doktorlarn her dedıgıne bozma moralini ben saglıklı dogum yaptım betam 2.aydsn sonra sıfırlandı canım zaten birden artıp azalıo betaya takılmaYazdigin icin sagolsagliksiz durum dedi ama beta neden düşmüyor az da olsa yukseliyor...dis gebelik nasil boyle mi olur bilmiyorum ki sastim kaldim...bugun ki sonucum artik duşuslerdedir diyordum oda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?