Kafam Çorba Yardım😑

yaren 1995

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2020
74
18
18
Adet bitimimin ertesi gunu bir kaza yasadik ama gebelik ihtimali zaten çok dusukmus bende rahat davranip ertesi gun hapi kullanmadım. Üzerindn 5 gün sonra ayni olayi tekrar yasadık ama bu sefer 48 saat sonra ella kullandım simdi adetime 2 hafta var gebelik varmı yokmu nolucak bilmiyorum yardım yasayan varmi bole bise ?

Kaza diyorsunuz ama beş gün sonra aynı olayı yaşadık demek ne alaka? İlki kazaysa ikincisi ne oluyor? korunun abi

Ella kullandığınız için bir sey olacağını sanmıyorum.
Ama adet sonrasında olanın ihtimali düşük bilmem ne diye düşünmeyin ben regl bitişinin ertesi günü hamile kaldım %90 ihtimalle

Başına böyle bise gelen varmi yazdım bilip bilmiycegnizi sormuyorum iyi okumamisinz galiba
Bacım şimdi bu işler başa gelmekle olmaz yaşayan illaki vardır ama o kişinin yumurtlamaya denk gelmemiş hamile kalmamış olabilir yada kalmış da olabilir böyle Bi durumda insanların tecrübesi sana fayda etmez çünkü olay senin vücudun ile alakalı yumurtlamaya denk geldiyse hamile kalmış olabilirsin ilişkiden 12 gün sonra belli oluyor genelde ha bu arada adet bitimi bişey olmaz diye düşünme adeti biter bitmez yumurtlama yaşayan çok duydum

Başına böyle bise gelen varmi yazdım bilip bilmiycegnizi sormuyorum iyi okumamisinz galiba
Basina insanlarin ayni sey nasil gelebilir . Herkesin nasibi farkli hergun birlikte olursunuz hamilelik olmaz 1 gunle korunarak bile olabilir yani ne kadar sacma bir soru olmus bu ya nerden bilelim hamile misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…