kafam coook karisik

bosansammi bosanmasammi

• bosanayim

OY: 45 95,7%
  • bosanmayim

OY: 2 4,3%

• Ankete Katılan
    47
Bugun universite mezunu insanlar ya da'nin ayri yazildigini bilmiyor ya da uygulamiyorken ilkokul mezunu birinin ya da'yi dogru yazmasi, soru eklerini ayirmasi garipsenmeli mi bilemedim.

Eger hakikatiniz varsa Allah yardimciniz olsun.
Bir an once o kiyamadiginiz kizinizin psikolojisinin saglamligi icin bosanin.

Okuyamadim hepsini..Dayanamadim dogrusu.Yaninda emziriyosunuz diye vurmus ya..Daha da soruyor musun arkadasim,kac kurtul o adamdan.Cocugun kac yasinda?hangi ulkedesin.Burada 6 Yasindan once babaya verilmiyor diye duymustum.

Okuyamadim hepsini..Dayanamadim dogrusu.Yaninda emziriyosunuz diye vurmus ya..Daha da soruyor musun arkadasim,kac kurtul o adamdan.Cocugun kac yasinda?hangi ulkedesin.Burada 6 Yasindan once babaya verilmiyor diye duymustum.
kizim 2.5 yasinda tr ye uzak bi ulkedeyim.turk nredeyse hic yok burda cook az . daha uc gun once esim kafama vurdu bende dedimki; bidaha vurursan seni herkese soylerim diye tehdit ettim.oda dediki ; kime soylersen git soyle hickimseden korkmuyorum dedi..istedigim zaman doverim diyor.bide diyorki..ben Allahdan korkuyorum sadce diyor.. lafa bak hizaya gel ya .Allahdan korkan kimse hic onun emanetine siddet uygular mi ?cook komik ya ne biliyim

Allahtan korkan kuldan utanan adam eşine böyle davranmaz.Hadislerde bile geçer.Konuyu dine getirmek yasak lakin eşinizin tedaviye ihtiyacı var.Sizde illa bu adamla evli kalacağım diyorsanız araya aile büyükleri sokup önce onu tedavii ettirin.

cocuk olmasa bir dakka durmam ama bu zamana kadr sirf onun icin dayandim ..ama bakiyorum bu evlilkk ilerisini ben pek goremiyom hayirlisi
O cocuk size yapilan siddeti goruyor

Arkadasim durumuna gercekten cok uzuldum.Soyle turklerden sana yardim edip yol gosterecek bi aile yok mu ordan darp raporu vs almak fakli demissin.
İstedigi zmn dovermis birde diyecek bisey bulamadim. Cocugun yarin obur gun annem benim.icin dayanmis demeyecek, annem benim.boyle bir ortamda buyuyup bu siddette taniklik etmememe nasil izin verdi diyecek.Oyi dusun..Allah tez vakitte kurtarsin seni ve kizini ordan

amiiin arkadasim rabbim bana dogru yolu gostersin kararlarimda kendimi allahima emanet ettim.

arkadaslar sorum olacak? kalici darp izi mahkemede delil olur mu birde suresi onemli mi ? ustunden kac ay gecmeli. b8rde resimler mahkemede delil olarak kabul edilir mi ? cevap bekliyorum arkadaslar

Yanlış aradığımdan değil de bir bir buçuk aydır şiddet yok demişsiniz bir de üç gün önce vurdu demişsiniz bunları da aynı gün demişsiniz. Umarım bizi kandırmıyorsunuzdur

Yanlış aradığımdan değil de bir bir buçuk aydır şiddet yok demişsiniz bir de üç gün önce vurdu demişsiniz bunları da aynı gün demişsiniz. Umarım bizi kandırmıyorsunuzdur
arkadasim ne kandiracam yalana borcum mu ? var benim .daha isim yok buraya dert mi uydurup yazacm cook acaip sorunuz. vurdu evet ama bir ay bir bucuk ay oncesi daha betwr siddet vardi o kafama vurmasi neki yine yapiyo oyle cimcik v.s gecende yine kafama vurdu niyw vuruyon dedim .seviyom ondan vuruyom diyor. inanmayan inanamasin kimseyi zorlayacak degilim.

Burda o kadar çok dert yazıp uyduran var ki aklınız şaşar. Deneme yazmak isteyen geliyor. Ben nerden bilebilirim ki bazı şeyleri şiddetten saymadığınızı. Bir an önce boşanın çocuğunuz küçğkkrnu. Zaten şimdi yapmasanız üç sene sonra falan yapacaksınız. Ne kadar erken o kadar iyi

dusunuyorum ama hemen cekip gitmesi kolay degil ki .. burasi tr degilki otobuse binip gidesin .kac kilometre ucakla bilet paralari nasil pahali bir bilsen kolay mi ha deyince gelmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…