- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
-
- Konu Sahibi vuslat mahsere kaldi
oda istiyor aslinda bosanmayi bana git babanin evine dedi oda istiyo ama su bir ay oncesine kadr araya biri girdi demistimya ..eger benden bosanirsa isini kaybedeck o yuzden simdi vurmuyo bosanmkda istemiyo belji isiyodur planlari vardir onlari bilmiuom bana hep senin gidecek yerin yok diyo surekli bu AnKet isini ben de ciok anlamdim orda illa bir secenek yazin dedi bende yazdim ben yeniyim burda cook anlamiyorum anket boyle oldu onayladim bendeboşanmayı hiç konuştunuz mu eşinle bu konuda ne diyo ayrılmaya niyeti var mı yoksa hem döverim hem severim zihniyetinde mi?
en buyuk hata bende ki burada derdimi anlattigim icin ve bazi kisilere dalga mazemesi oldugum icinÇok tuhaf birde anket mi yapmışsın boşansan mı boşanmasam mı kamuoyu yoklaması mı buuuuu nedense başta konuyu okuyunca adınıza bir bayan olarak üzülmüştüm.Lakin dalga geçtiğinizi düşünüyorum.Oyum ise boşanma böyle kocayı nerden bulcan karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyen zihniyetinde olan bir adam çoookk zor bulunur.Boşanma 2. ve de 3. çocugu felan yap hatta
anketi kaldirmk istiyorum .zaten onu blincli olarak yapmadm orda orayi doldurmaniz gerekir yazdi bende doldurdum yoneticiden bu anketi silmesini istiyorummanket olayı saçma olmuş evet....
lakin bu kadar eziyeti neden çekiyorsunuz aileniz size yardım etmez mi? annenniz çocuğa baksana iş bulursunuz çalışırsınız
Arkadaşım anketi eklediğin için sanki dalga geçer gibi olmuş ondan dedim yoksa neden senle dalga geçilsin ki sanki sen geçmişsin gibi gelmişti.Fikrimi sorarsan eşin olacak kişiyle 2 dk dahi durma bir gün olmaz bi yerine vurur ömür boyu çekersin acısını kısa ve net boşan yoksa başına bi şey gelecek bu şekilde devam edersen.en buyuk hata bende ki burada derdimi anlattigim icin ve bazi kisilere dalga mazemesi oldugum icin
arkadaslarim biraz da aile ferdlerimin fikirleri beni etkiliyo onlar soyle dusunuyo .bosandigin zamn karsina iyi biri cikacak mi? ne malum ondan kotu olmayacagi!! ama benim niyetim bosanip evlenmk degilki bosanip sitressiz sakin siddwttwn uzak bi hayat yasamk haa olurda iyi biri cikar olur ..ama simdiki derdim esim ama bunu insanlae anlamiyoki ailem herseyi biliyo bu yasananlarin .. Zaten onlar 100% 90suclu degil mi ben evlendikten 6 ay sonra tr ye gittim aileme anlattim ..bosanmak istiyorum boyle.. boyle yapiyo dedim ..Ne dediler duzelir dediler beni geri yolladilar..ahh simdiki aklim olaydi kimseyi dinlemezdim ya sonra noldu cocuk oldu o zaman yoktu.hala soylerim aileme onlarda biz nerden bilelelim duzelir sandik diyolar iste..olmayinca olmuyo ..rabbim ins bi kapi acar hep dua ediyorum gitmem hayirli ise gideyim kalmam hayirli ise.. o adama hidayet ver diyeeduzelmez Cinayete kadar gider aksine.darp raporlarini gosterdiginiz surece sorun olmaz adamin paikolojiside bozuk oldugu icin cocuk sizde kalir ve sunu unutmayin bu hayat sizin yok gelin gelecekmis yok baba ocagi falan tabiki sizi kabul.edecekler etmek zorundalar yoksa olmaz olsun ole aile.bu iskence cekilir mi omur boyu kole misin sen. Ilkokul mezunusun diye ayaklarinin ustunde duramaz misin yani. Lutfen braz guclu ol ve aklini.basina devsir . O cocugunda psikolojisini bozmayin daha fazla ayrilik en iyisi.adam egosunu tatmin edecek dye seni ve cocugunun psikolojisini bozamaz.tavsiyem ailene bu durumdan bahset ve biran once habersz tasin .bosanma islerinede hemen basla.onunla muhattap olmamani tavsiye ederm konusmaya calisirsan 'bosanmak istiyorum' tarzinda o evden cesedin cikar kardesim
Iki Arada bir derede yani cok uzuldum gercekten bu durumda cok guclu olmanz Lazim artilari eksileri iyi tartmalisiniz sanirim esinizin duzelme durumu yok o zaman nasil daha iyi bir hayat surebilirime yonlenmelisiniz.ayrildiktan snra baska bri olursa bu adamdan daha iyi olacagi kesin cevrenizi dikkate almayin.dunyaya bir kere geliyoruz senden Bi tane daha yok bnu unutma. Yarin oburgun esinle siddetli bir kavga edersen ve o evden sag ckamazsan cocklarin ne olacak o psikopatami birakicaksin.adam suan diyo ki ee ben dovuyorm dovuyorm beni bosamiyo bseyde demiyo eee aileside.hop kardesim noluyo sahipsiz mi sandin demiyo diyo azittikca aziyo.bunun sonu gelmez seven insanda sevdigine kiyamaZ zarar veremez.belli ki sevmiyo yasin daha gecmeden ayril yeni bi hayat kur iyi bir es bul ve sende cocugunda.kurtulun bu hayattanarkadaslarim biraz da aile ferdlerimin fikirleri beni etkiliyo onlar soyle dusunuyo .bosandigin zamn karsina iyi biri cikacak mi? ne malum ondan kotu olmayacagi!! ama benim niyetim bosanip evlenmk degilki bosanip sitressiz sakin siddwttwn uzak bi hayat yasamk haa olurda iyi biri cikar olur ..ama simdiki derdim esim ama bunu insanlae anlamiyoki ailem herseyi biliyo bu yasananlarin .. Zaten onlar 100% 90suclu degil mi ben evlendikten 6 ay sonra tr ye gittim aileme anlattim ..bosanmak istiyorum boyle.. boyle yapiyo dedim ..Ne dediler duzelir dediler beni geri yolladilar..ahh simdiki aklim olaydi kimseyi dinlemezdim ya sonra noldu cocuk oldu o zaman yoktu.hala soylerim aileme onlarda biz nerden bilelelim duzelir sandik diyolar iste..olmayinca olmuyo ..rabbim ins bi kapi acar hep dua ediyorum gitmem hayirli ise gideyim kalmam hayirli ise.. o adama hidayet ver diyee